Stranice

Monday 31 January 2011

Legrottaglie: U ponedjeljak potpisujem za Milan

U Juventusu traje kaos. U nedjelju su upisali i četvrti poraz tijekom siječnja 2011. godine, kao i drugi zaredom. Nakon što ih je Roma pobijedila u Torinu 2-0 u četvrtfinalu Kupa, u nedjelju se na istom stadionu osladio i Udinese...

Naime, u utakmici 22. kola talijanske Serije A gost s Friulija je pobijedio 2-1 i tako preskočio Juventus na ljestvici. Torinska je momčad sada na sedmom mjestu ljestvice, daleko od mogućeg plasmana iduće sezone u Ligu prvaka, a trenutačno ostaje bez ikakvog promaknuća u europska natjecanja iduće sezone.

Već tjednima opasno visi u Juventusu trener Luigi Delneri, no još je lošija vijest za navijače da je među igračima sve više nezadovoljnika. Jedan od njih je 34-godišnji Nicola Legrottaglie, povremeni talijanski obrambeni reprezentativac, koji je u Juventusu od 2003. godine.

- Imam mnogo toga za reći, ali napravit ću to kada napustim klub - rekao je za Sky Sport Legrottaglie, ali potom i dodao konkretno:

- U ponedjeljak ću potpisati za Milan. Želim otići iz Juventusa, jer tamo vlada nezdrava atmosfera. Imao sam želju vratiti se u matični klub, u Bari, ali u meni još ima jakog natjecateljskog naboja, pa želim probati u Milanu i dobrim nogometom pomoći toj momčadi.

No comments :