Stranice

Wednesday 29 December 2010

Ronaldinho odlazi u meksički Chivas?




Ovo je samo jedan od dokaza da će Chivas postati najveći klub na svijetu, slavodobitno je rekao Jorge Vergara, predsjednik Chivasa iz Guadalajare, nakon što je Ronaldinhu uručio i crveno-bijeli dres s desetkom na leđima.
Posao koji se čini nevjerojatnim, prema pisanju meksičkog lista Record, gotov je. Ronaldinho je odbio ponudu brazilskoga Gremija, u kojem je ponikao, i posjet Rio de Janeiru iskoristio za sastanak s Vergarom.
- Presretan sam što ću igrati za takav klub. Shvatio sam koliko su vlasnici ambiciozni i želim sve osvojiti s Chivasom. Dat ću sve od sebe i jamčim show - rekao je 30-godišnji Brazilac, kojemu je jedanaesterostruki prvak Meksika ponudio četverogodišnji ugovor sa šest mlijuna dolara godišnje plaće.
- Moramo mu zahvaliti što želi biti dio Chivasa, a ne moram isticati što za nas znači dolazak ovakvog igrača - rekao je predsjednik Chivasa, koji je očito dobio bitku za Ronaldinha. Željeli su ga LA Galaxy, Gremio i mnogi drugi klubovi, no Ronaldinho je, čini se, odabrao Meksiko. Ponudu je prihvatio, ugovor je na stolu. Čeka se samo njegov potpis.

No comments :