Stranice

Wednesday 10 November 2010

Ronaldinho sve bliže prelasku iz Milana Becksu u LA Galaxy


Brazilac ove sezone u dresu Milana ne igra kao što to od njega očekuju navijači i čelnici kluba pa, čini se, sve glasnije razmišlja o odlasku u LA Galaxy.
Ne može se reći da ove sezone 30-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinho uživa u uspješnim nastupima i dobrim igrama u dresu Milana...
Nekoliko ostanaka na klupi za pričuve je primio teško k srcu, pa je imao potrebe i komentirati igru Milana za koju nije imao lijepe riječi. Kasnije je sve demantirao, ali je ostala činjenica da njegovo vrijeme u Milanu prolazi, te da je lako moguće da će uskoro napustiti San Siro.
Los Angeles Galaxy očigledno njuši svoju priliku, te su sve žešći u stiskanju Milana, ali i Ronaldinhovog tima, u želji da dovedu nekada najboljeg svjetskog nogometaša u svoje redove.
Los Angeles i Milan su usko poslovali u zadnje vrijeme i to kada je u pitanju David Beckham. U dva je navrata tako engleski nogometaš odlazio na posudbeno razdoblje u Milan.
La Gazzetta dello Sport navodi da se Roberto de Assis, igračev brat i agent, ovih dana sastao s direktorima američkog kluba, te pregovarao o transferu.
U javnost je iscurilo da Galaxy ima namjeru potpisati četverogodišnji ugovor, a po sezoni bi Ronaldinho dobivao do sedam milijuna eura.

No comments :