Stranice

Wednesday 10 November 2010

Milan se zanima za Suareza, a on bi u Tottenham!?


Nakon što je Redknapp javno pričao da bi u Tottenhamu volio trenirati Luisa Suareza, urugvajski igrač navodno je čelnicima Ajaxa rekao da želi doći u Spurse. Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp volio bi dovesti Ajaxova Urugvaja Luisa Suareza (23) već ovog siječnja. Britanski Goal.com piše da Suarez želi doći...
- Možda je ranije mislio da je Tottenham premalo dobar klub za njegove kvalitete. Ipak, posljednji nastupi Premierligaša promijenili su njegovo mišljenje - piše Goal.com pozivajući se na izvor iz amsterdamskog kluba.
- Svjestan daljnjeg zanimanja Harryja Redknappa za njegove usluge, Suarez bi sada bio spreman pregovarati - dodaje isti izvor.
Unatoč svemu, Suarez je, naglašava se, i dalje zadovoljan u Ajaxu. Otišao bi u London samo ukoliko bi amsterdamski klub u tom transferu pronašo vlastiti interes, onaj financijske prirode.
Urugvajac koji ugovor s nizozemskim klubom ima do ljeta 2013. godine Tottenham bi koštao najmanje 25 milijuna funti, te 90.000 funti tjedne plaće. Njegova je cijena jedan od dvaju problema s kojim se susreće Harry Redknapp. Drugi je činjenica da nastupa za Ajax u Ligi prvaka, i da stoga do kraja sezone ne bi bio rasploživ igrati za drugi klub u tom natjecanju.
Sa Suarezom bi Redknapp, s obzirom na izvrsnu formu Balea, Modrića i Van der Vaarta, zaokružio fantastičan napadački četverokut, možda i najbolji na Otoku. Konačno bi Tottenham u momčad doveo i klasnog napadača. Crouch, Pavljučenko, Keane i Defoe ove sezone, kao ni prošle, nisu pokazali da spadaju u red takvih.

No comments :