Stranice

Saturday 13 November 2010

Allegri: Dvoboj s Interom nije odlučujuć!



Trener Milana Massmiliano Allegri pokušao je stišati tenzije uoči nedjeljnog derbija protiv Intera tvrdnjom da predstojeća utakmica 12. kola Serije A neće biti odlučujuća u borbi za naslov. Milan je trenutno vodeća momčad talijanskog nogometnog prvenstva s tri boda više od četvrtoplasiranog aktualnog prvaka Intera. Pobjedom u sutrašnjoj utakmici "rossoneri" bi stvorili prilično značajnu prednost pred "nerazzurrima", ali Allegri ipak spušta loptu na zemlju.

Nedjeljna nam je utakmica važna jer bismo pobjedom dobili psihološku prednost, no ništa neće biti odlučeno - rekao je Allegri talijanskim novinarima.

Prokomentirao je pritom i nagađanja talijanskih medija kako će klub tijekom zime dovesti novoga napadača kao zamjenu za teško ozlijeđenog Filippa Inzaghija.

U ovom trenutku razmišljamo isključivo o nedjeljnoj utakmici. A što se tiče prijelaznog roka, mislim da nećemo nikoga dovoditi u siječnju premda nam Inzaghijeva ozljeda teško pada budući da je bio u dobroj formi - istaknuo je strateg Milana.

No comments :