Stranice

Tuesday 21 September 2010

Allegri: "Igrači se trebaju podrediti Ibrahimoviću."


Milanov trener Massimiliano Allegri danas je izjavio da je najbolje da njegov tim ove sezone igra ''za Ibrahimovića''
Allegri je rekao timu da se upozna sa Ibrom i njegovim načinom igre. I da se momčad prilagodi njemu, a od njega očekuje da bude strijelac i da vodi Milan u borbi za Scudetto i Ligu Prvaka. I ukazuje na promjene u utakmici protiv Lazija u srijedu na Olimpicu, i očekuje da će se poboljšati igra te da će popraviti igru od one za vikend protiv Catanije. Ali trener zna da je Ibrahimović samo jedan 'dio' ekipe, te ukazuje drugima da Ibrahimovića 'hrane' loptama.
"Moramo ga više 'tražiti' sa okomitim loptama njemu u noge."-rekao je Allegri za Corriere dello Sport. "Također vrlo je dobar u čuvanju i građenju lopte, te isto može uposliti druge igrače i dati im loptu za gol šansu."
Allegri je također komentirao i obrambeni dio ekipe, te rekao da čine neke pogreške.
"Zasad previše ispaštamo zbog grešaka koje radimo",aludirajući na izgubljene lopte i kontre u utakmici sa Cesenom." Ova ekipa Milana je 'građena' da napravi velike stvari, i s vremenom ćemo to i pokazati. "Ibrahimović & Ronaldinho? Oni imaju napadačke kvalitete, no moraju poboljšati defanzivni dio, te više pomagati obrani."

No comments :