Stranice

Friday, 20 August 2010

Ronaldinha u Crnoj Gori zavela 'fatalna' Sanja?Manekenku su pokušali zavesti poznati muškarci, poput Massima Ambrosinija, Lennyja Kravitza, a saudijski princ Faris Al Said ju je, kaže, i zaprosio...
Brazilski nogometaš već nekoliko dana tulumari po Crnoj Gori. Osim što ispija koktele po danu na plaži, Ronaldinho (30) istražuje i noćni život. U srijedu je bio u budvanskoj diskoteci Top Hill u društvu atraktivne crnogorske manekenke Sanje Radojković (22).
- Sasvim slučajno smo se sudarili. Oboje smo bili u šoku. Nisam znala da je u Crnoj Gori. Rekao je da sam najljepša djevojka koju je vidio. Uskoro smo shvatili da imamo dosta zajedničkih prijatelja jer već dugo radim u Milanu - ispričala je bivša stanarka srpskog 'VIP Big Brothera'.
Kasnije su se stalno došaptavali i smješkali. Ronaldinho je Sanji rekao da će se vratiti u Crnu Goru za desetak dana.
- Ne znam hoćemo li se tad vidjeti jer trebam na put. Ali ako budem ovdje, zašto ne - kaže Sanja. Manekenku su pokušali zavesti poznati muškarci, poput nogometaša Massima Ambrosinija, Lennyja Kravitza, ali i saudijskog princa Farisa Al Saida, koji ju je i zaprosio, ali je odbila.

No comments :