Stranice

Friday 31 May 2013

Preokret, Allegri ostaje?

 
Prvi u Hrvatskoj, ako ne i šire, ovaj blog donosi fotografiju sa večere Allegrija i Gallianija na kojoj se odlučivalo o Allegrijevoj budućnosti u Milanu. Kako sada stvari stoje i kako prenose talijanski mediji, čini se kako je nakon današnje večere Allegri ipak bliži ostanku u Milanu. Početkom idućeg tjedna napokon bi mogli dočekati sastanak: Allegri - Berlusconi - Galliani, na kojem će biti donesena konačna odluka. Seedorfa, koji je bio Berlusconijev favorit, njegov klub Botafogo ne pušta dok su Inzaghi i Van Basten još nespremni za tako veliku zadaću i odgovornost kao što je klupa Milana. Što će se dalje dešavati, ostaje za vidjeti. STAY TUNED! 

Wednesday 29 May 2013

Pjanić na izlaznim vratima Rome?

Bosanski reprezentativac Miralem Pjanić će ovog ljeta gotovo pa sigurno napustiti Romu, a glavni razlog bi mogla biti izjava koju je dao poslije poraza njegovog tima u finalu Kupa Italije.

Podsjetimo Pjanić je rekao kako mu je drago što je njegov reprezentativni kolega Lulić postigao gol, ali navijači 'Vučice' su to shvatili kao da je veznjaku BiH drago što je Roma izgubila te su mu poželjeli što brži odlazak iz kluba. Ipak, iako je poslije sve razjašnjeno klubu se nije svidjela Pjanićeva izjava koji je po tvrdnji nekih medija u Italiji odbio i produženje sa 'Vučicom.' Zbog svih ovih turbulencija Roma je odlučila prodati jednog od svojih, te su se mnogi klubovi odmah počeli raspitivati za nekadašnjeg igrača Lyona. Milan već čeka u redu na Pjanića s obzirom da je Rossonerima potreban takav tip igrača.

Sutra odluka o Allegrijevoj budućnosti u Milanu!

Milanov dopredsjednik Adriano Galliani potvrdio je kako će klub u četvrtak donijeti odluku oko budućnosti trenera Massimiliana Allegrija u klubu... 

Iako je prvotno sastanak između Gallianija, predsjednika Silvija Berlusconija i trenera Allegrija bio zakazan za ponedjeljak, isti je na kraju odgođen za tri dana. 

- Razgovarao sam s predsjednikom. Trenutno je na Sardiniji, ali trebao bi stići u četvrtak navečer i tada ćemo zajednički pokušati pronaći najbolje rječenje za Milan – rekao je Galliani. 

Bivši stoper Milana, Alessandro Costacurta rekao je kako poznavajući Berlusconija misli da ovaj ne želi ni vidjeti Allegrija.
Costacurta je dodao za talijanski Sky Sports kako je zadovoljan dosadašnjim radom Allegrija u Milanu i kako je on bio Gallianijev izbor za trenera. 
Berlusconi u petak putuje u Gruziju gdje će prisustvovati zadnjoj utakmici Kakhabera Kaladzea u profesionalnoj karijeri, te bi se tamo trebao susresti sa Seedorfom i popričati o mogućem angažmanu u Milanu. 

Raspored Champions cupa 2013.

Kao što već vjerojatno znate, Milan će od 27.srpnja sudjelovati na 'Champions cupu' koji počinjemo utakmicom protiv Valencije. Kup završava 7.kolovoza, a ostali sudionici su: Juventus, Everton, Real Madrid, LA Galaxy, Chelsea i Inter. 

Tuesday 28 May 2013

Roma dala ultimatum Allegriju, mijenja ga Rijkaard?

Kako navode talijanski mediji i sportski portali, trenutni trener Milana Massimiliano Allegri dobio je ultimatum iz prijestolnice Italije - od predstavnika AS Rome, te se navodi kako za 48 sati mora odlučiti o 'transferu' u Romu.

Proteklih su se dana mnoga imena spominjala kao njegove moguće zamjene, Berlusconi je želio Seedorfa, navijači su se izjasnili kako žele nekog sa više iskustva. Maldini je također bio protiv dolaska Seedorfa, te je smatrao kako bi Inzaghi bio bolji izbor. Također, spominjao se i povratak Ancelottija. Najnovije informacije iz Milana govore kako su nove opcije dva bivša igrača i zvijezde Milana: Frank Rijkaard i Roberto Donadoni. 

STAY TUNED - za daljnje informacije. Približava se ljeto i ljetni prijelazni rok, pa tako očekujte veću aktivnost na blogu i veći broj svježih informacija o najtrofejnijem klubu svijeta. LP 

Thursday 2 May 2013

Allegri odlazi već ovog ljeta?


Predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi odlučio smijeniti trenera Massimiliana Allegrija, tvrdi Corriere dello Sport. Allegri, koji ima ugovor s Milanom do lipnja 2014., navodno će dobiti otkaz na kraju sezone čak i ako Rossoneri izbore plasman u Ligu prvaka.

Kao moguće zamjene za Allegrija spominju se bivši igrači Rossonera Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Mark Van Bommel i Alessandro Costacurta. Na meti Milana je i trener Zenita iz St Petersburga Luciano Spalletti, ali njegova plaća od šest milijuna eura po sezoni mogla bi predstavljati  problem, prenosi portal Football Italia. Allegri je osvojio titulu prvaka Italije u prvoj sezoni na klupi Milana, a godinu kasnije osvojio je drugo mjesto. Trenutno AC Milan zauzima treće mjesto, četiri kola prije kraja prvenstva.