Stranice

Monday 29 July 2013

Giner diže cijenu: Odbili smo Barcelonu, Honda želi samo u Milan!

Milan je nudio 3 milijuna eura, a iz CSKA žele 5 milijuna i zasad se ne čini da će ovog ljeta doći do dogovora između klubova. 

Galliani je izjavio kako će Milan ovog ljeta pokušati dovesti Hondu do dana kada se prijavljuju igrači za nastup u Ligi prvaka. Japanac je već naglasio kako želi samo u Milan i to što prije, no, kao pravi profesionalac u nedjelju je igrao protiv moskovskog Lokomotiva i zabio odličan pogodak iz slobodnog udarca, za 2-1 pobjedu svoje momčadi. 

" Za Hondu smo imali druge ponude osim ove iz Milana, naime dobili smo ponudu i od Barcelone , ali jednostavno igrač ne želi igrati nigdje drugdje osim u Milanu, iako još nismo blizu transfera jer je razliku u tome koliko Milan nudi za igrača i onoliko koliko mi želimo za istog, Honda nije izgubio volju za igrom još uvijek je naš najbolji igrač i igra punom snagom." - rekao je predsjednik CSKA Yevgeny Giner.

Honda se već dogovorio s Milanom za siječanj, ostat će u klubu do 2017. godine, a zarađivati će 2,5 milijuna eura. Kako tvrdi FIFA-in agent Ernesto Bronzetti koji radi kao posrednik na ovom transferu, Honda je odbio nekolicinu ponuda od kojih je jedna bila ona iz Barcelone.

No comments :