Stranice

Friday 19 July 2013

Eriksen odbio Liverpool zbog Milana?

Kako javljaju mediji, čini se kako je Christian Eriksen odbio ponudu Liverpoola za kojeg se proteklih dana smatralo da vodi u utrci za danskim reprezentativcem ispred Bayera iz Leverkusena.

21-godišnji Danac smatra se za jednog od najzanimljivijih igrača ovog prijelaznog roka. Eriksen ima još jednu godinu ugovora s Ajaxom, a sve više se čini kako nema namjeru obnavljati ugovor s klubom iz Amsterdama.

Kako navodi danski 'Ekstra Bladet' Milan je sada vodeći u utrci za Eriksena, a također navode kako je ugovor od 4 milijuna eura 'na stolu'. Ono što se ne zna je iznos odštete, a vrlo je vjerojatno da će Milan morati prodati nekog kako bi doveo mladog Danca.

Glasine koje kruže ovih dana govore kako je Kevin Prince Boateng najbliži izlaznim vratima Milana, a iz kluba se nadaju kako bi za njega mogli dobiti 15 milijuna eura koliko bi moglo biti dovoljno za dovođenje 21-godišnjeg Danca. Trener Ajaxa, Frank de Boer svojom izjavom: ''Na Christianu je da odluči što želi'' dao naslutiti kako bi Eriksen ovog ljeta mogao napustiti Ajax.

''Razumijemo da je za ovakvog igrača interes velik. Također, mogu razumjeti da želi korak više u karijeri, ja ga ne mogu zaustaviti.'' - zaključio je de Boer.

No comments :