Stranice

Sunday 22 July 2012

Allegri: Trebamo još 3 pojačanja!


Trener nogometaša Milana Massimiliano Allegri poručio je da s čelnicima kluba radi na dovođenju pojačanja nakon što su ovog ljeta uglavnom prodavali i otpuštali igrače... 


Svjestan je trener talijanske momčadi da po odlasku, prije svih, Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića, kadar kojim raspolaže nije dovoljan za klub Milanovog renomea. 


- U klubu svi znamo što je potrebno i radimo na tome. Trenutno radim s igračima koje imam na raspolaganju, a do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza dovest ćemo nove igrače – izjavio je Allegri, a potom se osvrnuo na dva poraza na tradicionalnom Trofeju TIM, od Juventusa 1-0 i Intera 2-1. 


- Dečki su odradili dvije dobre utakmice, ali par grešaka nas je koštalo primljenih pogodaka. Tehnički smo bolje odigrali drugi susret, a zadovoljan sam jer nam je to bio tek drugi nastup. Pružili smo priliku mnogim mladim igračima, a uskoro će nam se priključiti oni koji su nastupali na Euru – dodao je Allegri. 

Thursday 19 July 2012

Džeko: Ne dolazim u Milan!


Napadač engleskog prvaka i reprezentativac BiH - Edin Džeko odbacio je nagađanja o transferu u Milan. 


Džeku se već neko vrijeme povezuje sa dolaskom u Milan, a prije nekoliko dana Sead Sušić je izjavio kako je mogućnost Džekina transfera u Milan 70%. 


''Moj agent Irfan Redžepagić i ja ne tražimo odlazak iz Manchestera. Fokusiran sam samo na Manchester City i nije me briga za medijska nagađanja, posebice kad to dolazi od ljudi koji nemaju veze sa mnom (Sead Sušić op.a. ) Nakon novih nagađanja o mom odlasku iz Engleske, te izjava nekih osoba koji se predstavljaju kao moji agenti, želio bi obavijestiti javnost da nisam pregovarao sa Milanom'' - objavio je Džeko na svojoj službenoj web stranici.


Iz Citya je također objavljeno kako igrač ne traži transfer.
'' Klub ne zna ništa o gospodinu Sušiću, niti mu je dao dozvolu da govori o odlasku Džeke, koji ostaje igrač Manchester Citya.'' - izjavio je glasnogovornik kluba sa Etihada.


Rossoneri su trenutno u potrazi za igračem koji će popuniti rupu u napadu nakon odlaska Ibrahimovića u PSG.

Tuesday 10 July 2012

Goal.com: Džeko na San Siro?


Prema pisanju britanske verzije najčitanijeg nogometnog portala Goal.com, Manchester City i Milan pregovaraju oko potencijalnog transfera bh. reprezentativca Edina Džeke.
Iako je izvršni direktor Milana Adriano Galliani izjavio da Rossoneri više neće trgovati, on i dalje posmatra stanje na tržištu, a imao je prošlog tjedna i sastanak sa Cityjevim čelnicima. Ako je vjerovati pisanjima Goal.com portala, klubovi se dogovaraju oko prelaska Džeke na San Siro.


Bh napadač i ranije je bio želja Milana (dok je igrao u Wolfsburgu), a sada, kada Džeko nije zadovoljan zbog činjenice da nije starter, otvara se mogućnost da napusti Etihad. 


Osim toga, City već ima brojne napadače. Uz Sergija Aguera, Marija Balotellija i Carlosa Teveza, klub ima ugovore i sa Roqueom Santa Cruzom te Emmanuelom Adebayorom, a ne treba zaboraviti i da ciljaju na dovođenje Robina van Persieja iz Arsenala.


Rossonerima "leži" i činjenica da je 26-godišnji Dijamant od malih nogu navijač Milana. Talijani zasad nisu spremni izdvojiti 19 milijuna funti za Džeku, ali Galliani će strpljivo čekati do kraja prijelaznog roka.

Nesta nastavlja karijeru u Kanadi!



Talijanski 36-godišnji obrambeni nogometaš Alessandro Nesta, dosadašnji igrač AC Milana, potpisao je ugovor s Montreal Impactom, momčadi iz američko-kanadske profesionalne lige (MLS)... 


Detalji ugovora nisu obznanjeni, ali je poznato da Nesta neće imati status igrača koji smije probiti maksimum unutar zadanog ligaškog ''salary capa''. 


- Jako sam sretan što sam ovdje. Nakon što sam došao pogledati mog prijatelja Marca di Vaija u njegovoj prvoj utakmici za Montreal, upoznao sam neke sjajne ljude u ovome klubu. Svidjelo mi se što sam vidio i shvatio sam da je Montreal klub u kojem želim nastaviti karijeru. Imao sam neke ponude za nastavak u Europi, ali želio sam doći u MLS ligu – rekao je Nesta, koji će u Impactu nositi dres s brojem 14. 


Nesta je bio član Lazija od 1993. do 2002. godine, nakon čega je 10 godina igrao za Milan. Upisao je 78 nastupa u dresu talijanske reprezentacije, za koju nije postigao niti jedan pogodak.