Stranice

Friday 24 August 2012

Kladionice o transferu Džeke: Milanu najveće šanse


Kako se bliži kraj prijelaznog roka, sve više se spekulira sa mogućim prelaskom  Edina Džeke u neki od velikih europskih klubova.

Prema navodima europskih medija, interesa za Bh napadača ne manjka, a ukoliko se neke stvari poklope vrlo lako bi Edin mogao promjeniti sredinu.

Prema kladionicama, najveće šanse za dovođenje Džeke ima AC Milan na kog kvota iznosi 2.5. Zatim slijedi ekipa londonskog Tottenhama sa kvotom 5 te Juventus sa kvotom 9. Sve ove ekipe su pokazale svoj interes te nije tajna da bi u svojim redovima voljele vidjeti bh. intenacionalca.

Bilo kako bilo, ove medijske spekulacije i predviđanja kladionica nisu bez uporišta. Naime, Fiorentina je prema pisanju velikih talijanskih medija na pragu dovođenja Unitedovog Dimitra Berbatova, što bi moglo značiti da Stevan Jovetić napušta Viole. U slučaju da Crnogorac napusti Fiorentinu, njegova destinacija će gotovo sigurno biti aktualni prvak Engleske, Manchester City u čijim ga redovima već duže želi vidjeti Roberto Mancini.

U tom slučaju, gužva koja već ionako vlada u napadu Građana bi postala prevelika te bi jedan od napadača mogao napustiti Etihad. Budući da je najveće nezadovoljstvo svojim statusom u ekipi pokazao upravo Džeko, on je vjerojatno i prvi kandidat za odlazak.

Naravno, u ovom slučaju, velikani poput Milana, Juventusa i Tottenhama zasigurno ne bi sjedili skrštenih ruku te bi se potrudili da u posljednjih par dana prijelaznog roka postanu jači za klasnog napadača.

No comments :