Stranice

Saturday 25 August 2012

Caen prihvatio ponudu za Nianga?

Nakon što je prije nekoliko dana doveden Pazzini, Milan se okrenuo dovođenju još jednog napadača: mladog, 17-godišnjeg M'Baye Nianga iz francuskog prvoligaša Caena. Nakon ozljede Pata iz Milanella su htjeli dovesti napadača Genoe, 24-godišnjeg Ze Eduarda koji je u cijeloj karijeri zabio 'čak' 16 golova ( izvor: transfermarkt.de ) , no Allegri je na vrijeme shvatio da to nije dobra kupovina te odustao od dovođenja 'Ze Twitta' kako su ga prozvali u Genoi zbog česte aktivnosti na Twitteru. 

Mladi Niang, kojeg mnogi već nazivaju 'Novi Henry' vrlo je blizu dolaska u Milan, kako u petak prenose talijanski i francuski mediji. La Gazzetta dello Sport i Sky Sport Italia tvrde da je Milan u poslijepodnevnim satima u petak dobio zeleno svijetlo za transfer Nianga od njegovog kluba. Niang je već jednom posjetio Milanello i izrazio želju za pridruživanjem ekipi Milana. Ljudi iz Caena bi se ovih dana trebali sastati sa roditeljima maloljetnog Nianga (17) koji bi trebali odlučiti pristaju li na preseljenje njihova sina u Italiju. 


Kako to uvijek biva sa dolascima igrača u Milan, nešto je zapelo, iz Caena žele posuditi Nianga na jednu sezonu sa obvezom da ga Milan na kraju sezone kupi, dok iz Milana žele posudbu sa mogućnošću otkupa. Ako se Rossoneri ne predomisle perspektivni Niang bi se mogao pridružiti našem reprezentativcu Nikici Jelaviću u Evertonu.

No comments :