Stranice

Wednesday 29 August 2012

Bojan: Transfer u Milan je rođendanski poklon za mene!

Giampaolo Pazzini i M'Baye Niang nisu bili dovoljno za Milanova potpredsjednika Adriana Gallianija koji je jučer osigurao posudbu Bojana Krkića iz Barcelone, s mogućnošću otkupa na kraju sezone. Bojan se još nije dokazao na velikoj sceni, iako je bio najavljivan kao velik talent. Zbog male minutaže u katalonskom klubu, prošlog ljeta stigao je u Romu gdje se također nije snašao.

Krkić je sletio u Milano u utorak poslijepodne, a danas se nakon liječničkog pregleda očekuje potpis ugovora. ''Spreman sam! Ovo je predivan rođendanski poklon za mene, prilika da zaigram za tako velik klub kao što je Milan. Jesam li očekivao dolazak u Milan? Pa, da, to je bila jedna od mogućnosti.'' - zaključio je 22-godišnji Krkić.

''Još nisam razgovarao s trenerom Allegrijem no jedva čekam obući dres Milana. Ali, navijači Rome još uvijek su u mom srcu.'' - govori Španjolac srpskih korijena koji nije mogao dobiti bolji poklon za 22. rođendan. Krkić je sada jedan od šestorice napadača Milana, te će uz Nianga, Pazzinija i El Shaarawya vjerojatno biti na popisu napadača za utakmicu protiv Bologne, pošto su Robinho i Pato ozljeđeni. 

Ne zna se koliki je otkupni iznos ako bi Milan sljedećeg ljeta pokušao kupiti Bojana od Barcelone. Njegovim dolaskom prosjek godina napadača Milana je 22,6 godina. 

No comments :