Stranice

Tuesday 10 July 2012

Goal.com: Džeko na San Siro?


Prema pisanju britanske verzije najčitanijeg nogometnog portala Goal.com, Manchester City i Milan pregovaraju oko potencijalnog transfera bh. reprezentativca Edina Džeke.
Iako je izvršni direktor Milana Adriano Galliani izjavio da Rossoneri više neće trgovati, on i dalje posmatra stanje na tržištu, a imao je prošlog tjedna i sastanak sa Cityjevim čelnicima. Ako je vjerovati pisanjima Goal.com portala, klubovi se dogovaraju oko prelaska Džeke na San Siro.


Bh napadač i ranije je bio želja Milana (dok je igrao u Wolfsburgu), a sada, kada Džeko nije zadovoljan zbog činjenice da nije starter, otvara se mogućnost da napusti Etihad. 


Osim toga, City već ima brojne napadače. Uz Sergija Aguera, Marija Balotellija i Carlosa Teveza, klub ima ugovore i sa Roqueom Santa Cruzom te Emmanuelom Adebayorom, a ne treba zaboraviti i da ciljaju na dovođenje Robina van Persieja iz Arsenala.


Rossonerima "leži" i činjenica da je 26-godišnji Dijamant od malih nogu navijač Milana. Talijani zasad nisu spremni izdvojiti 19 milijuna funti za Džeku, ali Galliani će strpljivo čekati do kraja prijelaznog roka.

No comments :