Stranice

Monday 28 February 2011

Allegri:Dominirali smo.Kaka? Vidjet ćemo na ljeto..

Moramo ovako nastaviti,zadovoljan sam večerašnjom izvedbom izjavio je trener Milana Massimiliano Allegri.Prezadovoljan sam rezultatom i činjenicom da se igrači  polako oporavljaju od ozljeda koje su zahvatile momčad. Boateng? Njegov ulazak je prelomio utakmicu u Milanovu korist.Penal dolazi u pitanje,ali bez obzira,večeras smo odigrali sjajno i ponosan sam na svoje dečke.I za kraj,šta možete reći o mogućem povratku Kake' u Milan(jer su njegov otac kao agent i on viđeni u ponedjeljak na San Siru) ? Prijelazni rok je trenutno zatvoren,moramo se usredotočiti na ligaške utakmice i utakmice Lige prvaka,ne smijemo se opteretiti mogućnostima i transferima, a u ljeto ćemo vidjeti šta se može učiniti.

Milanova tri laka komada, za sigurno prvo mjesto!

Milan se nakon utakmice sa Napolijem ponovo odvojio od Intera na pet bodova. Večeras su Rossoneri slavili sa 3:0.
Milan je dominirao u ovom susretu. Imali su puno više loptu u posjedu. No, prvo poluvrijeme završeno je bez golova. Rossoneri su tek u drugom dijelu demonstrirali snagu.

Samo nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu, domaći su došli u vodstvo. Sa bijele točke pogodio je Zlatan Ibrahimović.

Kevin-Prince Boateng u igru ulazi u 63. minuti, a nakon 14 minuta provedenih na terenu zatresao je mrežu Napolija na asistenciju Pata.

Asistent drugog gola, Brazilac Pato upisao se u strijelce u 79. minuti i tako postavio konačnih 3:0.





AC Milan vs. Napoli ; službeni sastav Milana

Abbiati



Abate, Nesta, T.Silva, Jankulovski




Gattuso, van Bommel, Flamini


Robinho


Pato i Ibrahimović








Evo i sastava gostiju iz Napulja; 
S.S.C. Napoli (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica; Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena; Mascara, Hamsik; Cavani.

Allegri: "Ovo je borba za naslov"

Posljednja utakmica 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva donosi veliki derbi između Milana i Napolija. Trener Rossonera Massimiliano Allegri smatra da bi ta utakmica mogla odlučiti i konačnog pobjednika.  Pogled na tablicu jasno ukazuje na važnost utakmice, susreću se trenutno vodeća momčad prvenstva Milan i Napoli koji za liderom zaostaje tri boda. 


 "Pripremamo se za tešku utakmicu protiv jakog protivnika. Ne smijemo dopustiti da nas zavaraju tri boda prednosti koja imamo, jednostavno moramo ići na pobjedu," rekao je Allegri za službenu klupsku stranicu i dodao: "Mislim da bi ova utakmica mogla biti odlučujuća u borbi za naslov prvaka."  Trener crveno-crnih osvrnuo se i na ispadanje Napolija od Villarreala iz Europske lige: "Nisu zaslužili ispasti, u Španjolskoj su igrali vrlo dobro. Tehnički su vrlo dobra momčad, puni su samopouzdanja i siguran sam da na San Siro dolaze s namjerom osvajanja sva tri boda." 


 Za kraj, Allegri je otkrio i od kuda dolazi najveća opasnost za njegovu momčad: "Cavani je njihov glavni igrač, napredovao je jako puno. Može zabiti gol i bez pomoći ostalih suigrača, na njega moramo posebno paziti."  Ove dvije momčadi već su se susrele ove sezone. Milan je kao gost pobijedio 2:1 golovima Robinha i Ibrahimovića dok je strijelac za Napoli bio Lavezzi.

Maldini: ''Najveća opasnost Napolija je Cavani!''

Bivši branič i kapetan Milana; Paolo Maldini prije utakmice prvoplasiranog Milana i drugoplasiranog Napolija upozorio je na najveće opasnosti koje prijete iz redova Napolija. A kao najveću opasnost po gol Milana je 'označio' Edisona Cavanija. 


Maldini je također rekao da će se obrana Milana teško nositi sa urugvajskim napadačem. 
La Gazzetta dello Sport prenosi njegovu izjavu: '' Ovo će za Milan biti vrlo teška utakmica. Napoli nema što izgubiti pošto su u ovu sezonu ušli bez imperativa osvanjanja Scudetta. ''


''U dobroj su formi, pobjeđuju i puni su entuzijazma. Trenutno se nalaze u vrlo dobroj poziciji i  mogu pobijediti. Obrana Milana posebno će morati paziti na Edisona Cavanija. Zbog izostanka Lavezzija, Cavani je sada najveća opasnost za Milan. Milanobi će braniči morati stati vrlo blizu njega i markirati ga, te sprječiti ostatak tima da šalju lopte prema njemu.'' -zaključila je legenda Milana - Paolo Maldini.

Milan prati Elana.

Veznjak Santosa, Elano, mogao bi se vratiti u Europu  i to u redove Milana, vodećeg u Serie A ovoga ljeta.

Razni izvori iz Brazila su jutros prenjeli ovu informaciju, a Milan želi naći zamjenu za Clarensa Seedorfa, čiji ugovor ističe na kraju ove sezone.

Masimiliano Allegri osobno vidi Elana kao idealnu zamjenu za Nizozemca.

Elano je karijeru počeo u Santosu, a igrao je  u Šahtoru iz Donjecka, Manchester Cityu i Galatasarayu. Onse želi vratiti u Europu, a njegova cijena se procjenuje na 5 milijuna eura.

Elanov ugovor sa Santosom traje do prosinca 2013. godine.

Gattuso u Rusiju na ljeto?

U siječanjskom prijelaznom roku ruski nogometni prvoligaš Anži Mahačkala potpisao je bivšeg brazilskog reprezentativca Roberta Carlosa (37). Sada na meti ima novo ugledno ime, a to je defenzivni veznjak Milana Gennaro Gattuso (33)... 

Football-Italia.net piše da je uprava ruskog kluba za Gattusove usluge spremna ponuditi do 10 milijuna eura odštete, ali se vjeruje da iskusni Talijan želi karijeru završiti u klubu čije boje brani od 1999. godine i za koji je vezan do ljeta 2012. godine.  
Podsjećamo, Anži je po dovođenju Roberta Carlosa iz Corinthiansa pokušao angažirati i njegovog sunarodnjaka Ronalda odmah po objavi o kraju njegove karijere, ali u tome nije uspio. 

AC Milan vs. Napoli ;popisi igrača

Sutra će na San Siru u 20 i 45 Milan ugostiti Napoli u vjerojatno odlučujućoj utakmici prvenstva. 
Milanu će nedostajati ozlijeđeni; Luca Antonini, Daniele Bonera, Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo i Filippo Inzaghi.
Kod Napolija je ozlijeđen samo Gianluca Grava, dok će veliki hendikep za Napolitance biti suspendirani Ezequiel Lavezzi. 
Evo i popisa igrača Milana. 


Vratari: Christian Abbiati, Marco Amelia


Obrana: Ignazio Abate, Didac Vila, Marek Jankulovski, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes


Vezni red: Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Alexander Merkel, Clarence Seedorf, Mark van Bommel


Napad: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho.


Tu je naravno i popis igrača Napolija: 


Vratari: Morgan De Sanctis, Gennaro Iezzo


Obrana: Salvatore Aronica, Hugo Campagnaro, Paolo Cannavaro, Emílson Cribari, Andrea Dossena, Fabio Santacroce, Victor Ruiz, Juan Camilo Zúñiga


Vezni red: Walter Gargano, Marek Hamsik, Christian Maggio, Michele Pazienza, José Sosa, Hassan Yebda


Napad: Edinson Cavani, Cristiano Lucarelli, Giuseppe Mascara

Glasine: Jose Enrique blizu potpisa sa Milanom?

Kako tvrde glasine u engleskim medijima; Jose Enrique na ljeto bi trebao potpisati za AC Milan. 
Izvješća engleskih medija tvrde da je Milan našao rješenje za lijevu stranu i to u liku Josea Enriquea.
Ranije su se pojavile glasine da bi to mogli biti Taiwo iz Marseilla ili Aly Cissoko iz Lyona, no najnovija izvješća tvrde da će to biti upravo Newcastelov Enrique.
Igračev agent je stupio u kontakt sa ljudima iz Milana, a sam Enrique je pokazao interes za transfer nakon skoro 4 godine provedene u Engleskoj. Španjolski 25-godišnjak ovu sezone pruža vrlo impresivne partije u dresu Newcastela i tako na sebe privukao interes mnogih velikih klubova. Ugovor mu ističe u 2012. godini, a cijena mu se procjenjuje na 10 milijuna funti. 

Sunday 27 February 2011

Nogomet u Italiji tone sve dublje....

Domaći porazi Milana i Rome u prvim utakimicama osmine finala nogometne Lige prvaka još jednom su potvrdili da je italijanski klupski nogomet pao na dosta niske grane.
Vremena u kojima su Milan, Juventus i drugi talijanski klubovi žarili i palili Evropom daleko su iza nas. Istina, Inter je prošle sezone osvojio Ligu prvaka i sve ostalo što se moglo osvojiti, ali, realno gledajući, ta titula, osim činjenice da je Inter iz Italije, sa talijanskim nogometom nema baš mnogo veze. 

Inter je s klupe vodio Portugalac Jose Mourinho, a osim veterana Marca Materazija, koji je u igru ulazio uglavnom da ukrade koji minut u finišu meča, u Mourinhovom sastavu nije bilo Talijana. 

Pad talijanskog nogometa počeo je uporedo s početkom novog milenija kada su redom "padali" bogati vlasnici klubova. Jedan od prvih koji je krahirao bio je gazda Lazija Sergio Cragnotti. Lazio su napustili skupo plaćeni igrači, pa je rimski klub ubrzo iz borbe za naslov prvaka prešao u borbu za golo preživljavanje u Seriji A. 

Ista sudbina je zadesila Parmu, Fiorentinu, Napoli, Sampdoriju, Genou, Peruggiu i mnoge druge klubove. Neki, poput Juventusa, ligu su napustili zbog namještanja utakmica. U međuvremenu je Milan uspio osvojiti Ligu prvaka, ali je nakon toga uslijedio sušni period od sedam godina bez trofeja u domaćem prvenstvu.  

Klubovi koji su čak bili preselili u niži rang (Juventus, Napoli, Parma, Fiorentina, Sampdoria) uspjeli su se vratiti u Seriju A. Napoli je ponovo odličan, Sampdoria također, Parma i Fiorentina su neka zlatna sredina, ali samo u Italiji. Ti klubovi kada se nađu nasuprot engleskim ili španskim izgledaju očajno.  

Sve manje je novca u Italiji. Osim Massima Morattija ostale gazde nemaju baš novca za bacanje. Ipak, nešto u cijeloj priči oko Intera bode u oči. Mnogi će se složiti da ovaj Inter, čak i sa Mourinhom na klupi, prije 15 godina ne bi imao šanse da osvoji naslov prvaka u Italiji.  

Inter je prije 15 godina imao takav sastav da bi malo koji igrač iz današnje ekipe imao mjesto u sastavu, ali ni takav Inter tada nije mogao na vrh Apenina. Zašto? Zato jer su tadašnji Juventus i Milan bili svjetlosnim godinama ispred Intera, ali i tadašnja kvaliteta Serije A bila je neuporedivo veća od današnje.  

Čak je i jedan Silvio Berlusconi, za koga se dugo smatralo da ima kesu bez dna, prestao kupovati velike zvijezde. Danas u Milanu igra nekoliko staraca koji su već odavno zreli za penziju. To se najbolje vidjelo na načinu na koji je Lennon pretrčao  veterane Nestu i Yepesa.  

Prije više od 10 godina čak i osrednji talijanski klubovi su u svojim redovima imali velike zvijezde kakve danas nemaju ni Inter ni Milan ni Juventus. Sjetimo se samo Fiorentine sa Batistutom i Rui Costom, Parme sa Crespom, Veronom, Stanićem, Thuramom, Cannavarom, Lazija sa Nestom, Nedvedom, Salasom i da ne nabrajamo dalje.  

Talijani su u historiji osvojili 12 naslova Lige prvaka, kao i Španci, a Englezi jedan manje. Međutim, treba uzeti u obzir da su Talijani u zadnjih 15 godina osvojili samo dva naslova. Seria A je prije dvadesetak godina bez sumnje bila broj jedan u svijetu, a sada je mnogi svrstavaju tek na četvrto mjesto.  

Mladih nogometaša u Italiji je sve manje, onih talijanskih, naravno, Poneki stranac poput Pastorea,Pata ili Coutinha dođe, ali i njih je sve manje. Čak i strani treneri sve manje dolaye, ako ne računamo Inter koji ih može platiti. U Italiji je javna tajna da je Allegri priliku da vodi Milan dobio samo zato što Berlusconi nije želio platiti nekog skupljeg trenera.  

Oni najbolji poput Mancinija, Capella ili Spalettija odlaze iz domovine, a mnogi smatraju da će ih u budućnosti biti još više. Izlaz iz ove sutuacije niko ne vidi. Nešto očito ne štima, ali nešto se mijenjati mora. Kako i na koji način, to Talijani sami moraju otkriti.  

Ramosa žele talijanski i engleski klubovi.

Sergio Ramos, defanzivac Real Madrida, povezivao se sa nekim većim europskim klubovima u posljednje vrijeme. Da postoji interes iz inozemstva potvrdio je i njegov ujedno brat i agent.
Ramos je trenutno u pregovorima sa madridskim klubom oko produživanja ugovora, no još uvijek uvijeti nisu dogovoreni.

Španjolski reprezentativac povezivao se sa Manchester Unitedom, Chelseajem i Milanom. Da postoji interes potvrdio je i njegov brat Rene.

"Neki veliki klubovi iz Engleske i Italije bili su zainteresirani za Sergia neko vrijeme", rekao je Rene, dodavši:

"Očekujem da ćemo imati sastanak sa klubom u sljedećih nekoliko mjeseci i da ćemo analizirati budćnost Sergija".

Allegri: Ovo je borba za naslov; Mazzari: Milan je samo jedna utakmicu u nizu

U ponedjeljak će derbi-utakmicu 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva odigrati Milan i Napoli. Susret se s početkom u 20.45 sati igra na San Siru... 


Trenutačno stanje na ljestvici reći će da u ogled domaćin ulazi s tri boda više u odnosu na drugoplasirani Napoli, ali i otkriti da Inter sa samo pet bodova manje od "rossonera" iz prikrajka čeka rasplet te utakmice. Za njih bio najbolji ishod bio podjela bodova kojom bi se ponovno, u potpunosti, umiješali u borbu za obranu naslova koji je njihovo vlasništvo. 
- Bez obzira na to koliko se Napoli trudi to demantirati, ovo je utakmica za naslov - veli Massimiliano Allegri, šef struke Milanove momčadi. 


Zanimljivo, obojica trenera su iz Livorna, no temperamentom nisu nalik. 


- Walter Mazzarri se voli izraziti na način na koji ja to ne činim. Mislim da nije uvijek potrebno vikati i ljutiti se, postoji više načina za iskazati autoritet - dodaje Allegri. 


Mazzari, pak, kaže: 


- Mediji me vole napadati, a unatoč tome, i bez da nam itko čini usluge, mi smo u borbi za naslov najbolje talijanske nogometne momčadi. Allegri priča gluposti, utakmica protiv Milana nosi tri boda, nije to nikakav finale. Pred nama je nakon te još dvanaest utakmica za naslov. 


- Budući da dobro guram na Napolijevoj klupi traže se drugi načini da me se napada. Optužen sam da cvilim, a nikada u životu nisam se potužio. Milan i Inter nemaju razloga žaliti se na suce i to samo zato što znaju da im je potrebno samo izaći na teren i čekati da dvojbene odluke odu na njihovu stranu. 

Saturday 26 February 2011

Flamini: ''Nisam želio ozlijediti Ćorluku, nije bilo loše namjere!''

Nisam imao nikakve loše namjere, želio sam startati na loptu. Nakon utakmice sam se ispričao Ćorluki, rekao je Mathieu Flamini, 26-godišnji vezni igrač AC Milana.
Mathieu Flamini, 26-godišnji vezni igrač AC Milana, vjeruje da ''rossoneri'' mogu preskočiti Tottenham u osmini finala Lige prvaka, iako su na San Siru izgubili s 1-0... - Još uvijek vjerujemo da možemo eliminirati Tottenham. U Londonu idemo na pobjedu – rekao je talijanskim novinarima Flamini. Netko ga je podsjetio na prvu utakmicu, u kojoj je brutalnim startom s dvije noge ozlijedio Vedrana Ćorluku. Hrvatski reprezentativac će zbog ozljede pauzirati još neko vrijeme. Flamini je dobio samo žuti karton. Ćorluka je odmah nakon utakmice, upitan da li je start bio za crveni karton, odgovorio: - Ne za crveni karton, nego za zatvor. A što kaže Flamini? - Nisam imao nikakve loše namjere, želio sam startati na loptu. Nakon utakmice sam se ispričao Ćorluki. Flamini se osvrnuo i na derbi koji će u ponedjeljak njegov klub odigrati protiv Napolija u Seriji A na San Siru. Milan predvodi ljestvicu s 55 bodova, dok je Napoli drugi s tri boda manje... - Bit će teška utakmica, ali prvenstvo se ne odlučuje u tom dvoboju. Želimo pobjedu kojom bismo učvrstili vodstvo na ljestvici – zaključio je Flamini.

Leonardo: Nadam se remiju Milana i Napolija

- Sljedeće tri ili četiri naše utakmice prelomit će sezonu - pozvao je svoje nogometaše na potpunu koncentraciju Interov trener Leonardo...

Nakon 26 odigranih kola branitelji naslova nalaze se na trećem mjestu ljestvice Serije A s pet bodova manje od vodećeg Milana. Dva su boda udaljeni od drugoplasiranog Napolija. 


- U ovom dijelu sezone važan je svaki bod i zato mislim da će sljedeće tri ili četiri utakmice biti od iznimne važnosti za nas. Veljača i ožujak su mjeseci koji potvrđuju kompetitivnost. 


Nedjeljni derbi 27. kola, sraz dviju najuvjerljivijih momčadi, Milana i Napolija na San Siru, bit će utakmica koju će Interovi nogometaši pozorno motriti. 


- Volio bih vidjeti remi na tom dvoboju, ali jedno kolo ne mijenja cijelu situaciju - dodao je Interov šef struke. 


Dok će se na San Siru igrati derbi Leonardova momčad tražit će put do pobjede kod Sampdorije. Ponovno desetkovanih redova budući da aktualnim prvacima nedostaju Esteban Cambiasso, Diego Milito, Andrea Ranocchia, Thiago Motta, Walter Samuel, Ivan Cordoba i Douglas Maicon. 

Hamšik: ''U ponedjeljak se odlučuje o prvaku!''

As Napolitanaca uvjeren da će utakmica u ponedjeljak odlučiti o tituli u Italiji. Po njemu, pritisak je na Milanu...
Veznjak Napolija, Marek Hamšik nada se da će pokvariti Milanove snove o Scudettu, ali je naglasio da izazov na ''San Siru'' neće biti lak.

Utakmica se igra u ponedjeljak u Milanu i označena je kao ''odluka o Scudettu'', sa čime se Slovak u potpunosti slaže.

''Mislim da su Milan i Napoli na istom nivou i to će biti veliki izazov u svakom pogledu. Obje ekipe su odigrale veliki broj utakmica u posljednje vrijeme, a mi ćemo u ovu utakmicu ući sa velikom pažnjom i znamo da su sve oči sada uprte u nas'', izjavio je Hamšik.

Cassano: ''Ibra je bolji od Cavanija!''






Milanov napadač Antonio Cassano otvoreno je u intervjuu za Corriere dello Sport progovorio o mnogim zanimljivim temama... 
Cassanov Milan u ponedjeljak će na San Siru ugostiti Napoli u velikom derbiju 27. kola Serije A. Milan je vodeći na ljestvici s 55 bodova, a Napoli ga prati s tri boda manje. 



Novinar se drznuo Cassana pitati tko je bolji, njegov suigrač Zlatan Ibrahimović ili Napolijev urugvajski centarfor Edinson Cavani? 
Nemojte se šaliti, pa kakvo vam je to pitanje? Cavani je dobar igrač, ali me podsjeća na Igora Prottija u Bariju. Cavani bi morao biti konzistentniji. Ibrahimović je za njega viša klasa. 



O pripremama za derbi je rekao... 
- Osjećamo li pritisak? Ne, ovdje u Milanu postoji samo jedan pritisak, krvni pritisak – našalio se 28-godišnji talijanski reprezentativac, bivši igrač Barija, Rome, Real Madrida i Sampdorije. 

Pobrojao je i najbolje igrače s kojima je igrao u karijeri... 
- Prvi je Ronaldo, pa Zinedine Zidane. Nakon njih slijede Ibrahimović i Francesco Totti. 


Prema nekim najavama, Alexandre Pato dobit će prednost u odnosu na Cassana u sastavu Milana u ponedjeljak. 
- Pato je najbolji i to sam i njemu rekao. Samo je Leo Messi bolji od njega. Bilo bi sjajno gledati njih dvojicu u tandemu. Kada sam došao u Milan, odmah sam pronašao zajednički jezik sa Zlatanom Ibrahimovićem, jer smo obojica ludi dečki, dosta smo slični. Pato je još uvijek kao mali, stidljivi dječarac. 

Cassano je u Milan stigao u siječanjskom prijelaznom roku iz Sampdorije, koju je napustio nakon velike svađe s predsjednikom Riccardom Garroneom... 
- Kada se sjetim što se dogoduilo prije četiri mjeseca, platio bih iz svog džepa, samo da nisam napravio tu veliku grešku koju sam napravio u odnosu s Garroneom. On je osoba koja mu je ukazala najviše povjerenja u svijetu nogometa i stvarno nije zaslužio ono što sam mu napravio – skrušeno je priznao zločesti dečko talijanskog nogometa. 

Cassano na klupi, Pato od prve minute protiv Napolija?

Nakon dvije utakmice koje je počeo od prve minute, Antonio Cassano utakmicu protiv Napolija mogao bi započeti s klupe. Cassano je u zadnjih nekoliko utakmica pao u formi i izgubio povjerenje trenera Allegrija. Njegovo bi mjesto trebao zauzeti Alex Pato, koji impresionira na treninzima. Očekuje se da će Pato započeti u napadu zajedno sa Ibrahimovićem i Robinhom. Nakon napada; Allegri mora odlučiti tko će uz Gattusa i van Bommela igrati u veznom redu. Vjerojatno će uz njih igrati Kevin Prince Boateng, no alternativa mu je mladi Merkel. Ostaje nerješeno pitanje lijevoga beka. Abate, Nesta i Thiago Silva su sigurni u obrani. No, mjesto lijevoga beka je upitno! Prvi izbor Allegrija-Luca Antonini je ozlijeđen, Zambrotta se vratio treningu, a ako on neće biti spreman njegovo će mjesto zauzeti Massimo Oddo, koji inače igra poziciju desnog beka.

Legrottaglie: ''Inter je najveća opasnost za Milan!''

Milanov branič Nicola Legrottaglie misli kako je Inter zasad Milanova najveća prijetnja u Serie A. 
Legrottaglie smatra kako je Inter najveća opasnost Milanu iako zaostaje za 'rossonerima' 5 bodova, dok Napoli koji je drugi zaostaje samo 3 boda. 
''Mislim da je Inter dobro organizirana momčad koja nam može biti prijetnja do kraja sezone.'' -rekao je Legrottaglie za Sportmediaset. 
''Puno toga ovisi o sljedećoj utakmici Lige prvaka, ako Inter ispadne više će se posvetiti prvenstvu i postat će nam direktna opasnost.'' I Inter i Milan su izgubili prve utakmice i to na domaćem terenu.  34-godišnjak je odigrao samo jednu utakmicu u dresu Milana otkako je stigao na San Siro u siječnju, zbog ozljede glave protiv Lazia.

Friday 25 February 2011

Zambrotta spreman za Napoli?

Čini se kako je Milanov desni bek Gianluca Zambrotta dovoljno oporavljen od operacije koljena, kako bi mogao zaigrati za 'rossonere' u ponedjeljak protiv Napolija. 34-godišnji veteran je bio na operaciji koljena početkom siječnja i očekivalo se da ga na terenu neće biti još najmanje mjesec dana. Kako tvrdi La Repubblica; Zambrotta je trenirao zajedno s momčadi. Zambrotta će vjerojatno imati prednost pred Oddom i Jankulovskim protiv Napolija. 


Od ostalih vijesti iz Milanella izdvajamo da će Kevin Prince Boateng dobiti mjesto u početnom sastavu ispred Flaminija, zajedno sa Gattusom i van Bommelom. U napadu će se uz Robinha i Ibrahimovića naći ili Pato ili Cassano, no Pato ima prednost zbog pogotka u prošlom susretu i povratku u formu. Milan nad Napolijem ima 3 boda prednosti. 

Njemačka oduzela Italiji jedno mjesto u Ligi prvaka!


Nakon 11 je godina Njemačka vratila pravo na četiri predstavnika u Ligi prvaka. Formalno je to učinio Bayer iz Leverkusena 2-0 pobjedom nad Metalistom iz Harkiva u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Europa lige... 

S trećeg mjesta UEFA-ina klupskog renkinga, posljednjeg koje donosi četiri mjesta nacionalnim savezima u Ligi prvaka (tri izravno jedno kvalifikacijsko), Njemačka je tako zbacila Talijane.

Ta činjenica, međutim, neće imati značaja za sljedeću sezonu europskih klupskih natjecanja, već će se valorizirati od sezone 2012/2013.

Nijemci su posljednji put s četirima predstavnicima krenuli u Ligu prvaka u sezoni 2001/2002, u koju su kao aktualni europski prvaci ušli nogometaši Bayerna, a kao finalisti završili igrači Bayera.

UEFA obračunava nacionalni klupski koeficijent kroz petogodišnje razdoblje. Računaju se svi nastupi klubova u kvalifikacijama i glavnim natjecanjima Lige prvaka i Europa lige.

Na prvim dvama mjestima i dalje se Englezi i Španjolci. Bundesliga se sada, međutim, i formalno može zvati trećom najjačom nogometnom ligom u Europi. Zasad... 

Ibrahimović: ''Milan je slavniji od Intera!''

Švedski napadač bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović ponovo je osuo paljbu po svom nekadašnjem klubu Interu.
Ibrahimović je izjavio kako je njegov sadašnji klub Milan slavniji od svog gradskog rivala Intera.
"Ne mogu ja govoriti ružno o Interu jer sam ipak tamo proveo neke sjajne trenutke u svojoj karijeri. Međutim, povijesno gledano, Milan je slavniji i bitniji klub od Intera", rekao je Ibrahimović.

Berlusconi odabrao najboljih 11 Milana u proteklih 25 godina.


Predsjednik Milana izabrao je najboljih 11 u posljednjih četvrt stoljeća koliko je vlasnik kluba.
Predsjednik Milana,Silvio Berluskoni, izabrao je 11 idealnih nogometaša koji su nosili dres tima sa San Sira u posljednjih 25 godina.

On je preuzeo klub za koji je navijao, 1986. godine i od tada počinje ''zlatno doba'' Milana.

Klub je pod njegovim vlasništvom osvojio pet titula Lige Prvaka, sedam Scudetta i tri Interkontinentalna kupa.

Berlusconijev idealan tim:

Prva postava: Sebastiano Rossi - Mauro Tasotti, Franco Baresi, Alessandro Nesta, Paolo Maldini - Roberto Donadoni, Andrea Pirlo,  Rijkaard - Ruud Gullit, Marco Van Basten, Andrej Sehvcenko.

Trener: Fabio Capello.

Rezerve: Nelson Dida, Cafu, Alessandro Costacurta, Kaka', Dejan Savićević i Filippo Inzaghi.

Galliani smanjuje pritisak: ''Utakmica sa Napolijem neće odlučiti o tituli.''

Potpredsjednik Milana, Adriano Galiani, rekao je da će utakmica sa Napolijem biti veoma važna, ali da neće odlučiti osvajača Scudetta na kraju sezone. Napoli je tri boda ispod Milana na tabeli i u ponedjeljak se sastaju na ''San Siru''.

''Ta utakmica je veoma važna, ali uopće nije odlučujuća. Ta utakmica igra se za samo tri boda, a ima još 36 bodova koje bi mogli osvojiti. Moramo  upamtiti da nam pobjeda nad Napolijem neće donjeti Ssudetto'', izjavio je on u pokušaju da smanji pritisak na momčad.
Galliani se okrenuo i igri talijanskih klubova u Ligi prvaka, i izrazio nadu da će sva tri kluba proći u četvrtfinale tog natjecanja.

''Bit će teško svim ekipama, ali svi moramo dati sve od sebe, jer još ništa nije izgubljeno'', kaže  Galliani. 

Ramos ne želi novi ugovor sa Realom? Milan prati situaciju.

Il Corriere dello Sport tvrdi da je uprava Milana našla rješenje za dva najkritičnija mjesta u momčadi gdje je Milan trenutno najslabiiji; a to su; lijevi i desni bek. 


Ramos (24) odbija potpisati novi ugovor sa Real Madridom, a to je znak da želi napustiti Real odnosno  Španjolsku. 


Rossoneri pažljivo prate situaciju oko Ramosa, a ako ga nebi uspjeli dovesti, našli su  i dvije alternative; Mattiu Cassanija iz Palerma i Marca Cassettija iz Rome. 


Lyonov Aly Cissoko i dalje je na meti Milana i često ga povezuju sa trasnferom u Milan. Ariedo Braida  u srijedu je prisustvovao utakmici Real Madrida i Lyona na Gerlandu i viđen je na večeri sa ljudima iz uprave Lyona i nije bilo teško zaključiti da raspravljaju upravo o Cissoku. Čini se da će ljeto 2011. biti vrlo zanimljivo po pitanju transfera....

Thursday 24 February 2011

Evo zašto Pato ostaje u Milanu.

Čini se da Alexa Pata uz Milan veže puno više od ugovora. Talijanski paparazzi su ga uhvatili kako se 'druži' sa kćerkom predsjednika Milana; Barbarom Berlusconi (26) 

Mladi je brazilac kratko vrijeme bio u braku sa Stefanie Britto, a Barbara je službeno još uvijek u braku sa bankarom Giorgiom Valaguzzom, no talijanski mediji tvrde da je brak pred raspadom. 

Uskoro više....

Cissokov agent: ''Milan bi mogao biti zainteresiran za Cissoka?''

Priča o transferu Alya Cissoka u Milan opet je aktualna. Ponovne priče o transferu pokrenuo je igračev agent; Fabrizio Ferrari. 
Rossoneri su već pokušali dovesti Cissoka na San Siro, no 'pao' je na liječničkom testu, prije dvije godine. Tada je još bio igrač Porta. No, igračev agent koji je zadužen za Italiju rekao je da bi Milan ponovno mogao pokazati interes za Cissoka. 
''Imponira mu interes Milana. Sada ga zanima kako s Lyonom izboriti Ligu Prvaka.'' -rekao je Ferrari. ''Milan je zainteresiran za nekolicinu igrača, pa tako i Cissoka. No, prvo moramo vidjeti da li ga stvarno žele dovesti i da li ga je Lyon spreman prodati!'' -zaključio je Ferrari.

Juventus kupuje od Intera i Milana?

''Bianconeri'' žele dovesti pojačanja iz redova ljutih rivala iz Lombardije.
Juventus je već najavio da će za sljedeću sezonu znatno pojačati ekipu. Okrenuli su se stvaranju tima za novu sezonu.

Najnoviji navodi iz izvora bliskih klubu kažu da Juventus želi Andreu Pirla iz Milana i Davida Santona iz Intera.

Predsjednik ''stare dame'', Andrea Agnelli ima visoko mišljenje o Santonu i probao ga je dovesti u siječnju, ali nije uspio, jer je Inter tražio Claudija Marchisija kao zamjenu.

I sada je na pomolu zamjena, pa bi na ''Meazzu'' mogao stići ili Muhamed Sissoko ili Felipe Melo, sljedećeg ljeta. 

U slučaju Pirla, sve je neizvesno, jer sam fudbaler kome ističe ugovor je još neodlučan šta će učiniti narednog leta, a izgleda da i dalje veruje u ponudu Milana.

Ibrahimović opet napao Guardiolu!


Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović neslavno je završio s kratkom erom boravka u Barceloni. Igrao je tamo tek jednu sezonu i vratio se u poznato okruženje, u talijansku Seriju A (Milan)... 



Unatoč brzom odlasku, Ibrahimović nije bio loš u Barceloni - postigao je 16 pogodaka u Primeri, četiri u Ligi prvaka i jedan u Kupu kralja (ukupno 21). Sve je to napravio tijekom 44 odigrane utakmice, a izračunati prosjek je bio takav da je po utakmici zabijao 0.48 gola. No, odnos s trenerom 

Josepom Guardiolom nikako nije bio pozitivan, na što su obojica već ranije ukazala u svojim izjavama. 

Ibrahimović je, pak, opet imao potrebe progovoriti: 

- Apsolutno ni s kim u Barceloni nisam imao problema, samo s tim filozofom Guardiolom - rekao je Ibrahimović i objasnio još jednom: 

- On nije nikakav motivator. Dok sam igrao za Mourinha, bio sam spreman poginuti ili ubiti na terenu. Na to me Jose natjerao i bila mi je čast biti takav. Kod Guardiole se igrao dobar nogomet, ali nije ništa mijenjao makar je u momčad doveo igrača kojeg je klub platio 70 milijuna eura. Pa nećete valjda toliko platiti igraču i slati ga na travnjak da gleda ptice po drveću. 

Dotaknuo se Šveđanin i svog nekadašnjeg kluba Intera. 

- Ne mogu reći niti jednu ružnu riječ na račun Intera jer sam tamo proveo sjajne trenutke, ali moram biti iskren i reći da je Milan važniji klub. Brzo sam to osjetio tijekom ove sezone. 

Wednesday 23 February 2011

Za koga će igrati Merkel?

Milanov 'junior' Alexander Merkel, izjavio je kako se još uvijek nije odlučio za koju će reprezentaciju nastupati; Rusiju ili Njemačku. Nedavno su se pojavile glasine da bi 19-godišnji Merkel mogao nastupati za Njemačku, ali mladi Merkel je demantirao takve tvrdnje. 


''Još nisam odlučio o svojoj reprezentativnoj karijeri! Zemlja koja prva stupi u kontakt sa mnom, bit će u prednosti, i imat će veću šansu da igram za njih,bila to Rusija ili Njemačka.'' -rekao je Merkel nedavno za Bild. 


Merkelovo je podrijetlo vrlo zamršeno. Rođen je u Kazahstanu, ruskih roditelja; njemačkog podrijetla. U dobi od 6 godina preselio se u Njemačku i igrao je za Njemačku dosad u svim selekcijama, ali to se može promijeniti.

Lucarelli propušta Milan?

Kako javlja službena stranica Napolija; sscnapoli.it , Cristiano Lucarelli propušta utakmicu u četvrtak protiv Villareala, koju Napoli igra u sklopu Europske lige. Kod Lucarellija je došlo do lakšeg zamora mišića i pojavila se mogućnost da će propustiti utakmicu u ponedjeljak protiv Milana. 

Blackburn pokazuje interes za Robinha.

Kako tvrdi britanski The Guardian, novi vlasnici Blackburn Roversa namjeravaju na ljeto obaviti nekoliko spektakularnih trasnfera. Žele dovesti dva brazilca; Kaku i Robinha. 
Otkako je ''Venky’s Group'' preuzela Blackburn, traže velika pojačanja koja bi se željela pridružiti 'Roversima'. Nakon neuspješnog pokušaja dovođenja Ronaldniha i Juana Romana Riquelmea, na ljeto će pokušati sa Robinhom i Kakom. Guardian također tvrdi da se na listi želja novih vlasnika nalaze mnogobrojni Brazilci kao što su; Neymar, Elano, Kaka' i Robinho, no tu su i  ostali južnoamerikanci među kojima prevladavaju Argentinci. Blackburn ima težak zadatak ako želi privući velike zvijezde u Blackburn. No, presudan faktor bi vjerojatno mogla biti velika financijska moć koju imaju novi vlasnici iz ''Venky's Grupe''.
Ronaldinho je odbio prijeći u Blackburn ove zime za 20 milijuna funti, radije se vratio u domovinu. Neki izvori tvrde da će  se novi čelnici Blackburna okrenuti politici dovođenja mladih 'zvijezda u usponu' također iz Južne Amerike, ako ne uspiju u planu da dovedu velike zvijezde na Ewood Park. 

Gattuso ne ide u London. Boje se za njegovu sigurnost!

Gattuso iz sigurnosnih razloga neće putovati u London. Kaže da je UEFA uz pet utamica kazne ga mogla osuditi i na mjesec dana iza rešetaka.
Veznjak Milana,Gennaro Gattuso, otkrio je da neće ni putovati u London na revanš protiv Totenhema  u osmini finala Lige šampiona sljedećeg tjedna.

Ova dva tima sreli su se na ''san Siru'' prošlog tjedna, a slavili su ''Spursi'' sa 1:0 i tako su poljuljali ambicije ''rossonera''.

Gattuso je bio centralna figura utakmice, zbog sukoba sa Redknappovim pomoćnikom, Joeom Jordanom.

Dobio je  četiri utakmica suspenzije, računajući i jedan zbog žutih kartona.

''Volio bih sa momčadi otići  na White Heart Lane, ali su mi zabranili. Rekli su da bi me čekalo 37000 ljudi samo da me ošamare, tako da ostajem u Milanu'', kaže on i dodaje- ''Dobro je što uz mene nije bio Zlatan Ibrahimović kada je došlo do sukoba, jer da je bio u blizini, sve bi bilo nastavljeno. Kada sam prišao Jordanu on je skinuo naočale, kao da je bio spreman za tuču. Urlao je riječ na 'f' prema meni neprestano'', objasnio je Gattuso i rekao da je bilo puno podsmjeha na njegov račun.

''U tunelu mi je prišao Bassong, želio me isprovocirati i vrijeđao me. Smijao mi se i pozivao da se nađemo van stadiona', kaže Gattuso.

On je prokomentirao i kaznu koju je dobio od UEFA-e.

"Suspenzija? Mislim da je kazna preblaga, trebali su me poslati mjesec dana u zatvor", ironičan je bio Gattuso.

Tuesday 22 February 2011

Gattuso: ''Ma mogli su me strpati i u zatvor na mjesec dana!''

Milanov veznjak Gennaro Gattuso osvrnuo se na kaznu Disciplinske komisije Uefe zbog svog divljanja tijekom i nakon susreta protiv Tottenhama (pet utakmica kazne)
Na izvratnoj utakmici na White Hart Lineu bit će 37.00 0 navijača. Meni su savjetovali da ne idem na tu utakmicu jer bih se mogao vratiti s 37.000 šamara, rekao je Milanov veznjak Gennaro Gattuso.
Osvrnuo se Gatusso na svoje divljanje na prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama (0-1). Gattuso je cijelu utakmicu igrao kao da je pušten s lanca nakon dvije godine. Uspio se posvaditi s gotovo cijelom momčadi Tottenhama, a pomoćnog trenera Joea Jordana, u dva je navrata napao.
- Nisam se pokazao u dobrom svjetlu, ali meni je poštovanje iznimno važno. Kaznili su me s pet utakmica, mogli su me strpati i u zatvor na mjesec dana - rekao je Gattuso.
Pojasnio je i zašto je na kraju utakmice krenuo u konačni obračun.
- Geslo kojim se vodim jest poštuj druge i oni će poštivati tebe. Dobar sam momak, no nisam budala. Tijekom svih godina karijere nikoga nisam ozlijedio, a Jordan me je provocirao tako što je skinuo svoje naočale, dajući mi do znanja da je spreman na dvoboj, i psujući me - rekao je Gattuso.
U šaljivom tonu, menadžer Spursa Harry Redknapp rekao je da se Jordan spremao skinuti i zube. A tek tada bi postalo veselo za Gattusa.

PSV pokazuje interes za van Bommela!

Sportski direktor PSV-a Marcel Brands; rekao je kako PSV pokazuje interes za dva nizozemska veterana; Hamburgova Ruuda van Nistelroya i van Bommela. Van Bommela su željeli dovesti još u siječnju, ali MVB se odlučio za Milan. Tako da će ga pokušati dovesti na kraju sezone, kada mu ističe ugovor s Milanom. 
''Mislim da smo imali veliku šansu dovesti van Bommela ove zime, da se Milan nije uključio u borbu za njega. Nastaviti ćemo pratiti njegovu situaciju.'' -rekao je Brandts za NUsport. 

Pato pronašao ljubav svog života u Barbari Berlusconi?

Talijanski novinari posljednjih dana seciraju privatni život raskalašenog premijera Silvija Berlusconija, ali dio medija počeo se baviti i njegovom kćerkom Barbarom
Corriere della Sera tvrdi kako je na pomolu nova ljubavna romansa u obitelji Berlusconi. No ovoga puta, za veliko čudo, u glavnoj ulozi nije zavodnik tata Silvio, nego kći Barbara koja je na jednom od vodećih mjesta u milanskom klubu.

Talijanski novinar 26-godišnju Barbaru dovodi u vezu s 21-godišnjim napadačem 'rossonera' Alexandreom Patom, a ima li nešto istine u tim špekulacijama, tek će se vidjeti.

Spomenimo samo da je brak brazilskog reprezentativca sa sunarodnjakinjom i glumicom Stephany Brito završen. Tko zna je li i za to kriva Barbara...

Slobodan dan za rossonere, ali ne i za Pata!

Massimiliano Allegri odlučio je dati svojim igračima slobodan dan, pošto ih u ponedjeljak čeka važan dvoboj protiv Napolija. Rossoneri su dobili slobodan dan, ali Alex Pato današnji je dan odlučio iskoristiti kako bi vježbao i ubrzao svoj povratak u prijašnju formu. Sa 2 pomoćna fittnes trenera Pato je trenirao u Milanellu. Zadnje 3 utakmice Pato je ušao s klupe, ali protiv Chieva je pokazao svu raskoš svog talenta, pogotkom pred kraj susreta. Pato je ove sezone u Serie A odigrao 16 utakmica i zabio 10 golova. Kada uz tu statistiku uzmemo i podatak da je Pato bio ozljeđen zadnja 2 mjeseca, njegov uspjeh je prilično impresivan. Pato nastavlja sa mukotrpnim radom i vraća se u formu.

Milan daje 20 milijuna eura za Ramosa?

Kako tvrdi itasportpress.it Milan više ne želi prodati mladog brazilca Pata, ali i dalje su zainteresirani za španjolskog reprezentativca ; Sergia Ramosa. 
Prije nekoliko dana, u talijanskim se novinama pojavila glasina o mogućoj razmjeni između Real Madrida i Milana; Ramos - Pato, ali čini se da Milan nudi 20 milijuna eura, za 24-godišnjeg Španjolca. Ramosova pozicija je desni bek, no Ignazio Abate na toj poziciji igra sve bolje i bolje, tako da bi Ramos mogao zaigrati na poziciji stopera, a po potrebi  i lijevog beka. Ramos nije  u dobrim odnosima sa Mourinhom, te bi nakon 6 godina provedenih u Madridu, mogao stići u Milan. Za Ramosa su zainteresirani i Manchester United i Arsenal koji su za njega spremni ponuditi oko 30 milijuna eura. 

Allegri odlučuje; Emanuelson ili Didac ?

Odluka je na Allegriju. Protiv Napolija ga u ponedjeljak čeka možda i najvažnija utakmica prvenstva, a on nema pravo rješenje za poziciju lijevoga beka. 
Zambrotta je već dugo vremena 'van stroja', Antonini je sa utakmice sa Chievom otišao ozlijeđen, Bonera je istegnuo mišić, tu je naravno i Massimmo Oddo, ali on igra loše i na poziciji desnog beka, a kako bi tek igrao poziciju lijevoga beka (op.a.)
Što će odlučiti Allegri? U siječnju su u Milan dovedena dva lijeva krilna igrača, Emanuelson koji je zapravo lijevi vezni, ali može odigrati i poziciju lijevog beka i Didac Vila; koji je doveden samo zbog činjenice da igra poziciju lijevog beka, no bit će dosta riskantno da mladi španjolac debitira u tako važnoj utakmici, kao što je utakmica protiv Napolija u ponedjeljak. Također je riskantno postaviti ofanzivnog Emanuelsona na poziciju lijevoga beka, u utakmici u kojoj će Allegri također morati razmišljati i o obrani. Ostalo mu je još 6 dana i 5 treninga da odluči tko će igrati poziciju lijevog beka.

Goal.com ; Oddo i Cassano u najlošijoj momčadi kola!

Goal.com je izabrao najlošiju momčad 26.kola Serie A. 
U toj momčadi su se našla i dva 'rossonera' ;Massimiliano Oddo i 'FantAntonio' Cassano. 
Igru Massimiliana Odda, Goal.com je opisao ovako; ''Nadajmo se da je ovo Oddova zadnja utakmica u dresu Milana. Protiv Chieva je odigrao za zaborav. Vrlo loše je reagirao u situaciji kod gola Gelsona Fernandesa.''
Dok su za Cassana rekli: ''Cassano je protiv Chieva bio u nekom svom svijetu. Njegovi su potezi bili spori, predvidljivi. Pato ga je zamjenio u 65 minuti.'' 
Najlošija momčad 26.kola Serie A po Goal.com-u; Buffon, Oddo, Barzagli, Boštjan Cesar, S.Garcia, Pastore, Gazzi, Guberti, Maccarone, Floro Flores i Cassano. 

Moggi: ''Sad gledajte pravi Calciopoli. Milan i Inter pobjeđuju uz pomoć sudaca!''


Direktor Juventusa dočekao je svojih pet minuta. U svijetlu velikih grešaka koje se dešavaju, poručio je da od propusta korist imaju jedino milanski klubovi.
Inter je pobjedio iz zaleđa, Milan uz pomoć Robinhove ruke, a Luciano Moggi kaže da su mediji uplašeni.


"To se spominje onako kroz redove. Da Juve tako pobjeđuje utakmice odmah bi bila organizirana parlamentarna komisija", rekao je nekadašnji direktor Juventusa.


On kaže da je talijanski nogomet sada zreo za "calciopoli", a ne 2006.


"Sudac Banti koji nije vidio ruku Robinha je isti čovjek koji je oštetio Palermo protiv Milana kada nije svirao prvo kazneni udarac nad Pinilhom, a zatim i ruku Boatenga", prisjetio se Moggi.


On je prozvao predsjednike Cagliarija i Napolija.


"Chielino se uplašio. Zbog toga nije reagirao, odnosno šuto je,  pošto je iz zaleđa izgubio od Intera. Pustio je svoje igrače da kažu kako je sudac od prve minute imao samo jedan zadatak..."-kaže Moggi.


Nije štedio ni predsjednika Napolija De Laurentisa.


"Sada se buni što su mu u odlučujućoj utakmici prvenstva protiv Milana suspendirali Lavezzija na osnovu tv snimke. Ali, nemoralno je da sada Napoli, kada je njih zaboljelo priča o nepravdi", zaključio je Moggi i osuo paljbu i po bivšem klubu.


"Navijači su umorni od borbe za peto mjesto. Juventus je izgubio od juniora Leccea, za to netko mora biti odgovoran"-kaže bivši direktor Juventusa.

Monday 21 February 2011

Prihvatili odluku: Milan se neće žaliti na Gattusovu kaznu!

S ukupno pet utakmica suspenzije u eurokupovima, od čega četirima utakmicama zabrane nastupa zbog napada na pomoćnog trenera Spursa, kažnjen je Gattuso.

Nogometni klub Milan neće se žaliti na kaznu koju je njegovu veznjaku Gennaru Gattusu odrezala Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA)...
S ukupno pet utakmica suspenzije u eurokupovima, od čega četirima utakmicama zabrane nastupa zbog fizičkog napada na Tottenhamova pomoćnog trenera, te jednom zbog parnoga žutog kartona dobivenog tijekom igre, kažnjen je Milanov kapetan u 1-0 porazu talijanske momčadi od Tottenhama na San Siru, u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.
Da prihvaćaju suspenziju potvrdili su iz kluba službeno priopćivši da u UEFA-u neće slati žalbu.

ŠOK ŠOK ŠOK: UEFA kaznila Gattusa sa 4 utakmice!

Šokantna vijest za Milan dolazi iz sjedišta UEFE. Zamjenik kapetana Milana; Gennaro Gattuso, kažnjen je sa 4 utakmice ne igranja zbog 'tuče' sa pomoćnim trenerom Tottenhama; Joeom Jordanom, za vrijeme i nakon utakmice. 






Izvor: Milannews.it