Stranice

Saturday 15 October 2011

Allegri: ''Očekujem Ibrahimovića u najboljem izdanju''


Trener nogometaša Milana Massimiliano Allegri vjeruje da će se švedski napadač i reprezentativac Zlatan Ibrahimović vratiti nastupima u Seriji A s pobjedničkim mentalitetom... 


- Starim. Više nemam onaj motiv kao što sam imao nekad. Više sam uživao u nogometu prije nekoliko godina. Sada je to više rutina, premda i dalje volim igrati. No, definitivno se ne vidim na travnjaku sa sijedim vlasima. Želim stati kad budem na vrhu - nedavno je izjavio Ibrahimović. 


Trener branitelja naslova prvaka u Seriji A zbog toga uopće nije zabrinut. 


- Siguran sam da će se Ibrahimović vratiti s velikom željom i strašću za pobjedama. Svaki igrač u našoj momčadi mora biti spreman za pružanje svog maksimuma - rekao je Allegri. 


Ibrahimović se u ponedjeljak vraća iz tabora švedske reprezentacije u Milan, budući da je suspendiran i nema pravo nastupa u posljednjoj utakmici Švedske u eurokvalifikacijama, u utorak protiv Nizozemske. 


Šveđanima je to ključan meč za osvajanje drugog mjesta u skupini i odlazak u dodatne kvalifikacije, pa su od Milana tražili ostanak Ibrahimovića u kampu reprezentacije zbog boljeg ozračja i atmosfere. No, Milan je taj zahtjev odbio. 


Dopredsjednik talijanskog nogometnog diva Milana, Adriano Galliani, odbacio je sugestije kako bi to dodatno moglo pokvariti Ibrahimovićevo raspoloženje. 


- Ne znam tko to ima koristi kada širi nekakve glasine o navodnim problemima s Ibrahimovićem, jer njega uopće ne muči što se mora vratiti u svoj klub - tvrdi Galliani. 

No comments :