Stranice

Thursday 15 September 2011

Razmjena Torres - Robinho?


Talijanski i engleski mediji donose kako je na pomolu zamjena igrača na relaciji između Milana i Chelseaja. U Chelsea bi tako došao Robinho, a u Milan Torres.
Na pomolu je moguća razmjena igrača na relaciji između Milana i Chelseaja. Talijanski, španjolski i engleski mediji donose kako bi u Chelsea trebao otići Brazilac Robinho dok bi u suprotnom pravcu krenuo Fernando Torres.
Španjolac je u očajnoj formi od dolaska u Chelsea, a nakon posljednjih komentara u španjolskim medijima je i u svađi s trenerom Villas-Boasom koji ga je izostavio iz početnog sastava u posljednjoj utakmici u Premier ligi. Od dolaska na Stamford Bridge Torres je zabio samo jedan gol i čini se da je i Roman Abramovič izgubio strpljenje.
Robinho, pak, ne oduševljava u dresu Milana i Villas-Boas nema što izgubiti njegovim dolaskom, od Torresa ne može biti lošiji. No Portugalac bi radije u svojoj momčadi vidio Pata, no to će ipak ići malo teže s obzirom da ga obožava i trener, i gazda Berlusconi i njegova kćer koja je u vezi s Patom.

No comments :