Stranice

Sunday 11 September 2011

Aquilani: 'Razmišljam pozitivno o budućnosti!'

'Rossoneri' su u novu sezonu ušli remijem protiv Lazia na San Siru 2-2, a trener Massimiliano Allegri dao je priliku od početka, novom igraču Albertu Aquilaniju koji je krajem kolovoza stigao u Milanello iz Liverpoola. 


Aquilani je odigrao dobru utakmicu, no nije mogao pomoći svojoj momčadi da dođe do pobjede, no, Aquilani ne brine za budućnost.


''Pred kraj smo bili malo umorni. I to je normalno, ovo je prva utakmica sezone. Na terenu je bilo vrlo vruće. Igrači Lazia nisu bili bolji od nas ni krajem prvog djela, primili smo dva brza gola, no pokazali smo karakter i vratili se u utakmicu.'' - rekao je Aquilani za službenu stranicu AC Milana.


Usprkos dobro odigranoj utakmici, Aquilani je zamijenjen sa još jednim pojačanjem - Antoniom Nocerinom, koji je za razliku od 'Aque' , orijentiran defanzivno. 


''Milan je odlična ekipa, brzo nakon primljenih pogodaka, vratili smo se u utakmicu. Kreirali smo mnogo prilika, no nismo došli do 3 željena boda. Sada se pripremamo za Barcelonu!'' - rekao je Nocerino za Milan Channel. 

No comments :