Stranice

Monday 12 September 2011

Allegri: 'Poštujemo Barcelonu, ali mi smo Milan!'

'Rossoneri' su prije manje od sat vremena sletjeli u Barcelonu, a sutra u 20:45 na Nou Campu odigrat će utakmicu 1.kola nove sezone Lige prvaka.

Ovo nije finale, no velika su očekivanja od Milana koji je osvojio 7 naslova Liga prvaka, te Barcelone - trenutnog prvaka.


''Momčad je dobro trenirala nakon utakmice protiv Lazia, spremni smo za utakmicu! To je prva utakmica Lige prvaka, i želimo započeti dobrim rezultatom.''


''Trenutno su momčad koja igra najbolji nogomet, imaju velik broj kvalitetnih pojedinaca, a dobri su i kao cjelina. No, mi također imamo nekolicinu dobrih tehničara, dobra smo momčad. Mi smo Milan! Zato moramo igrati hrabro.'' - rekao je Allegri. 


''Nikad ne znate što se u nogometu može desiti, moramo igrati dobro i pokušati doći do pobjede. Smiren sam, utakmica protiv Barcelone nije finale, to je tek prvo kolo. Ne smijemo se plašiti 'Blaugrane.' No, ne smijemo se opustiti, trebamo biti svjesni protiv kakve ekipe igramo.'' 


''Barcelona uvijek igra istu igru, dobro su tehnički potkovani, a posjed lopte na kraju susreta je najčešće na njihovoj strani, no i oni mogu izgubiti koncentraciju, što bi otvorilo priliku za našu kontru.'' - zaključio je Allegri.

No comments :