Stranice

Friday 5 August 2011

Yepes: 'Vraćamo se u Milano sa trofejom!'

Prije nekoliko dana igrači sa Copa Americe pridružili su se ostatku momčadi, te su počeli sa intenzivnim pripremama za utakmicu Superkupa Italije, sutra u 14:00 (+2 GMT) protiv osvajača Kupa Italije - Intera.

Jedan od igrača-povratnika je Kolumbijac Mario Yepes, koji je kao kapetan Kolumbije, ispao u prvoj fazi natjecanja sa Copa Americe.

''Dobro se osjećam, drago mi je da sam ponovno sa momčadi. Osjećamo se kao jedna velika obitelj. Nadam se da ćemo u subotu igrati dobro i osvojiti Superkup. Vidjet ćemo kako ćemo se sutra snaći na terenu, kakva će biti klima i uvjeti za igru. Htjeli smo igrati na San Siru, no, sad smo tu - i želimo se vratiti u Milano sa trofejom.'' - rekao je Yepes za MilanTime.

''Nakon mog povratka u momčad, nakon turnira u Munchenu, počeo sam razmišljati o Milanu. Drukčije je kad sezonu započinjemo utakmicom Superkupa.'' - zaključio je Yepes, koji se nažalost nije izborio za mjesto u momčadi, te će utakmicu započeti s klupe. Stoperski par su Thiago Silva i Allesandro Nesta.


1 comment :

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.