Stranice

Thursday 11 August 2011

'Ne trebamo zamjenika za Ibru!'

Talijanski mediji, ove godine su već mnogo puta izvjestili o potrazi Milana za igraču sličnih karakteristika kao što je Ibrahimović, igrač koji bi ga mogao zamjeniti i kojeg bi Allegri rotirao sa Ibrom, kada se švedski reprezentativac umori. Zadnjih dana se često spominjalo ime Didiera Drogbe, no iz Milana negiraju takve medijske navode.

29-godišnji Ibrahimović odigrao je vitalnu ulogu za Milan u prošloj sezoni, a Massimiliano Allegri koji je danas napunio 44 godine izjavio je kako od uprave nije tražio dovođenje 'Ibrina zamjenika.'

''Ibra se s odmora vratio opušten i miran, što prošle sezone nikako nije bio. Ove ćemo sezone s njim raditi drukčije. Preferiram da imamo Ibru cijele sezone na razini oko 60 do 80 % , a ne da imamo Ibru na 100 % samo pola sezone. Ne trebamo zamjenu za Ibru, imamo Pata.'' - rekao je Allegri za La Gazzettu dello Sport.

''Cassano? Pričao sam s njim prije nekoliko dana. Vrlo sam jasno rekao, da ostaje, no da je sve u njegovim rukama. Mora smršaviti. Fantantonio razmišlja o Euru 2012. i želi igrati češće.'' - zaključio je Allegri.

No comments :