Stranice

Wednesday, 3 August 2011

Marca: Fabregasa od Barcelone dijeli još 6 milijuna eura

Prema pisanju Marce, dogovor između Barcelone i Arsenala oko Cesca Fabregasa sve je bliže, no dvije strane još uvijek razdvaja iznos od šest milijuna eura... ''Topnici'' su, naime, ustrajni u traženju 40 milijuna eura za svoga kapetana, dok Katalonci zasad nude 34 milijuna. Ostalih šest milijuna žele platiti naknadno na što londonski klub u ovom trenutku ne pristaje.

Od 34 milijuna koliko je Barcelona spremna odmah platiti za nogometaša koji je poniknuo u njezinoj školi, 29 su klupski čelnici već i ranije nudili, a za dodatnih su pet milijuna povećali ponudu nakon što je Fabregas sam pristao da mu se za toliki iznos umanji ukupna plaća koju će primiti tijekom trajanja ugovora.

AS također u srijedu navodi kako su stavovi Barcelone i Arsenala oko Fabregasa bliži nego ikada, ali i da bi se pregovori mogli otegnuti još neko vrijeme. Stoga se očekuje da će 24-godišnji veznjak napokon u subotu zaigrati za ''topnike'' u prijateljskoj utakmici protiv Benfice, nakon što je propustio klupsku turneju po Indoneziji, prijateljski dvoboj protiv Kölna i Emirates Cup, sve zbog prilično misteriozne ozljede.

AS dodaje i kako je za četvrtak u planu snimanje službene Arsenalove fotografije za novu sezonu. U klubu navodno zbog ''slučaja Fabregas'' planiraju napraviti dvije fotografije, jednu na kojoj je kapetan katalonski nogometaš, a drugu na kojoj vrpcu oko ruke ima Nizozemac Robin van Persie.

No comments :