Stranice

Monday 8 August 2011

Inter slabi? ; Dali zeleno svjetlo za odlazak Eto'a i Sneijdera?

Direktor Intera otkrio je kako je moguće da prodaju svoja dva ponajbolja igrača...
Direktor milanskog nogometnog diva Intera Marco Branca otvorio je vrata mogućnosti prodaje svoja dva ponajbolja igrača Wesleya Sneijdera i Samuela Eto'oa.

Talijanski mediji još su jučer (subota) objavili da je Manchester City poslao 36 milijuna eura tešku ponudu za Nizozemca Sneijdera.

"Da li nas je City kontaktirao vezano za Sneijdera? Kada imate jednog od najboljih nogometaša današnjice normalno je da se javljaju zainteresirane strane. Cijenu još nismo odredili, ali kako se meni čini i Sneijder i Eto'o su izjavili da im je dobro u Interu i da žele ostati", rekao ja Branca, ali i naglasio.

"No, bilo kako bilo Inter ne misli zadržavati igrače koji ne žele biti ovdje", zaključio je direktor Branca.

A mogućnost svog odlaska iz Intera potvrdio je i sam nizozemski reprezentativac Sneijder, koji se već duže vrijeme neprestano spominje u kontekstu transfera u Manchester United.

"Sve što znam jest da Inter treba novac i da ja jesam na prodaju, ukoliko u klub dođe zadovoljavajuća ponuda. Nakon prijateljske utakmice koju ću odigrati u srijedu za Nizozemsku protiv Engleske, imat ću pet dana slobodno i očekujem da će se u tom razdoblju razjasniti moja budućnost", izjavio je Sneijder za Voetbal International.

Uz Manchester United, nedavno se počeo spominjati i gradski rival tog kluba Manchester City kao ozbiljni pretendent na Sneijderove usluge.

"Bit ću vrlo kratak i jasan po pitanju oba Manchestera. Nisam razgovarao ili pregovarao s niti jednim od tih dvaju klubova, tako da stvarno ne mogu reći puno o svojoj budućnosti u ovome trenutku", veli Sneijder.

No comments :