Stranice

Wednesday 17 August 2011

Glasine: Fabregas kod kuće, Alcantara odlazi?

Cesc Fabregas vratio se u Barcelonu, no nisu svi sretni njegovim povratkom. Pogotovo oni, koji Fabregasovim dolaskom gube mjesto u momčadi.

Thiago Alcantara morao je predati broj 4 Fabregasu, te je moguće da se neće osjetiti ugodno u momčadi nakon Cescova povratka i dobivanjem podređene uloge u momčadi, baš kad se ponadao da bi kao 20-godišnjak i velika nada Barcelone, mogao dobiti više prilike.

Galliani je prije nekoliko dana izjavio kako je kontaktirao Alcantarina agenta, no da ga Barcelona nije spremna prodati. No, s obzirom na nove okolnosti; dolazak Fabregasa, te manja minutaža mogli bi natjerati mladog Alcantaru na razmišljanje o promjeni sredine. Nakon što je Fabregas otišao u Barcelonu, te zatvorio vrata prelasku u Milan, 'Rossoneri' bi se sada dovođenjem Alcantare mogli osvetiti za Fabregasa, za kojeg su pokazivali interes, a uzela ga je 'Blaugrana.'

Cijena mladog Thiaga neće biti mala, no ako Galliani ozbiljnije 'zagrize' za Alcantaru - do 31.kolovoza mogli bi vidjeti još puno zanimljivosti.




No comments :