Stranice

Saturday 20 August 2011

Allegrija ne brine forma Milana!

Talijanski prvak je završio na posljednjem mjestu turnira “Trofeo TIM” koji su u četvrtak odigrali Juventus, Inter i Milan.
Milan je u spomenutom turniru zabilježio poraz od Juventusa (2-1) i potom minimalan poraz od Intera (1-0). Ipak, bez obzira na rezultate ovih revijalnih mečeva, Allegri nije zabrinut.

''Zadovoljan sam onime što su momci pružili na terenu, načinom na koji su igrali, fizičkom pripremljenošću mojih igrača.''

''Primili smo neke golove koje smo mogli izbjeći, ali jedino je bilo bitno da vidimo u kakvoj smo formi i mislim da polako dostižemo vrhunac i da smo spremni za napornu sezonu.” - rekao je Allegri.
Sljedeća utakmica na programu talijanskog prvaka je utakmica ''Trofea Luigi Berlusoni'' kada će Milan na San Siru ugostiti ekipu Juventusa.

''Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati u utakmici Berlusconi kupa. U napadu mi je jedino Cassano na raspolaganju, ali snaći ćemo se. Zadovoljan sam načinom na koji igra Cassano, popravlja kondiciju i veoma je bitan igrač za naš tim.''

Allegri je također prokomentirao nastup Taye Taiwa, lijevog beka koji je ljetos stigao iz Marseillea.

“Taiwo je odigrao dobru utakmicu, imao nekoliko sitnih grešaka. Morat će ostvari napredak, baš kao i svi ostali igrači. Treba mu vremena da se privikne na talijanski nogomet i jezik, ali je na pravom putu.'' - rekao je Max.

Trener Milana se još zahvalio predsjedniku kluba na tome što mu je doveo igrače koje je želio i sastavio tim u kome igraju prave zvijezde spremne za najveće izazove i u domaćem prvenstvu i u Europi.

No comments :