Stranice

Friday 5 August 2011

Allegri: 4 igrača za 2 mjesta


Dok je Zlatan nedodirljiv,ostali se moraju boriti i zaslužiti mjesto u prvih 11 u Milanu. Allegri polako sklapa svojih 11 igrača koji će izaći na megdan u Pekingu protiv Intera. Allegri je danas odradio pres konferenciju na kojoj je pričamo o situaciji u Milanu.

"Cassano,Robinho,Pato i Boateng su četiri igrača koji će popuniti dvije pozicije u formaciji Milana.Ovo je finale koje bi lako moglo otići u produžetke pa ću trebati sva 4 igrača na raspolaganju.Postoji scenarij u kojem bi igrač sa klupe mogao odigrati više nego starter.


"Inter? Izgledaju mi kao dobra ekipa,imaju odlične igrače i uz nas su favoriti za Scudetto.U ovoj utakmici mi je lakše jer znam kako smo završili zadnji derbi,no uvijek moramo biti na oprezu.To što smo osvojili prvenstvo nam neće udariti u glavu,svi krećemo od nule."

Napominjemo da Milanu na raspolaganju neće biti sljedeći igrači:Mathieu Flamini,Phillippe Mexes,El Shaarawy,Inzaghi i Taiwo,dok Inter na raspolaganju neće imati većinu američkih igrača,ozljeđene igrači i Dejana Stankovića.

No comments :