Stranice

Sunday 17 July 2011

Paloschi: 'Želim učiti od Inzaghija!'

Mladi Paloschi vratio se u Milan nakon nekoliko sezona u Genoi i Parmi, te se nada da bi mogao izboriti mjesto u momčadi Maxa Allegrija.

Paloschi je počeo igrati u mlađim kategorijama 'Rossonera' te je bio najbolji igrač Primavera momčadi, 2008. godine debitirao je pod vodstvom Carla Ancelottija i zabio nakon samo nekoliko sekundi. Massimiliano Allegri proglasio ga je najboljim talijanskim napadačem u21.

''U Milanellu se osjećam dobrodošlim, zbog toga mi je odmah postalo lakše. Moja igra u Genoi je služila kao stjecanje iskustva. Još sam mlad i moram još puno učiti.'' - rekao je Paloschi.

''Razmišljam samo o tome kako bih na treningu radio najbolje što znam i mogu, a onda što god da se desi... Pripreme su naporne, kako bi bili spremni za Serie A i ostale utakmice moramo puno raditi. Također, to pomaže 'izbjegavanju' ozljeda.''

Pippo Inzaghi nekoliko je puta izjavio kako je Paloschi njegov nasljednik i da bi želio da, nakon njegova umirovljenja, Paloschi u Milanu dobije dres sa brojem 9. Paloschi se nada da će mu Inzaghijevi savjeti pomoći da sazrije.

''Pippo mi je prijatelj i suigrač. Daje mi savjete, pomogao mi je da igram bolje i uvijek je bio tu kad mi je bilo najteže. Nadam se da ću učiti od njega, možda gledanjem njegove igre 'pokupim' neke njegove vrline.'' - zaključio je mladi Alberto.

No comments :