Stranice

Sunday 24 July 2011

Montolivo sve bliži Milanu! Lazzari novi igrač Fiorentine

Čini se kako je Milan sve bliži potpisu sa talijanskim reprezentativcem Riccardom Montolivom, pošto je Fiorentina već dovela Lazzarija iz Cagliarija, kao njegovu moguću zamjenu, te također pregovaraju oko Alberta Aquilanija sa Liverpoolom.

La Nazione navodi kako će Montolivo kad-tad napustiti 'Viole' , te da bi iz Milana što prije željeli finalizirati transfer, možda čak ovaj tjedan. No, ne slažu se sa uvjetima Fiorentine.

il Corriere dello Sport navodi kako su 'Rossoneri' za Montoliva ponudili 5.5 mil.€ + suvlasništvo nad Paloschijem (2.5 mil.€) no da su to iz Fiorentine odbili, te izjavili kako žele 10 mil.€ u kešu.

Corriere dello Sport također navodi, kako bi u slučaju neupsjeha oko Montoliva, potpredsjednik Milana Adriano Galliani, put na Audi kup u Munchen iskoristio za dovođenje njemačkog veznjaka Bastiana Schweinsteigera čija se vrijednost procjenjuje na cca 40 milijuna eura.

La Gazzeta dello Sport u današnjem izdanju (nedjelja) navodi kako je 40 % mogućnosti da je Montolivo Mister X, te da će on pojačati redove Milana. Ganso je 2. sa 20 %, slijede Fabregas sa 15 %, Pastore sa 10 % i Hamšik sa 5 %.

No comments :