Stranice

Thursday 21 July 2011

Galliani: 'Pronašli smo Mister X-a, no zasad ga nećemo dovesti!'

Najveća enigma za navijače Milana ovog ljeta zasigurno je identitet 'Mister X-a.' Igrača kojeg su iz Milana obećali navijačima kao poklon za osvojen Scudetto nakon nekoliko godina bez trofeja.

Potpredsjednik Adriano Galliani i trener Massimiliano Allegri davali su neke tragove i naznake o kome bi mogla biti riječ, no nisu rekli ništa konkretno.

''Pronašli smo Mister X-a, no ne mogu reći hoće li on doći u Milan. Nemamo planove niti kupovati ni prodavati igrače, jer smo već konkurentni. Vidjet ćemo ako se nešto promjeni do kraja prijelaznog roka. U svakom slučaju, imamo točnu viziju igrača kakvog želimo.'' - rekao je Galliani za Mediaset Premium.

Ime koje se zadnjih dana najviše povezivalo sa Milanom je Riccardo Montolivo. 26-godišnji bivši kapetan 'Viola' gotovo sigurno će ovoga ljeta napustiti Fiorentinu, a Galliani je već bio na sastanku s njegovim agentom.

''Medijski napisi o mom sastanku s agentom Montoliva nisu relevantni. Našli smo se, ali, pričali smo o nekoliko igrača iz omladinskih pogona. Nismo pričali o Riccardu.'' - komentirao je Galliani.

O situaciji oko Fininvesta i Silvia Berlusconija, Galliani je rekao: '' Fininvest, kompanija sa većinskim udjelom u Milanu, jasno se izjasnila o stanju u vezi kluba. Berlusconi gaji istu strast prema vođenju kluba kao i uvijek. On je duša Milana i navijači se mogu opustiti, jer on ne napušta klub!' - zaključio je Galliani.

No comments :