Stranice

Monday 18 July 2011

Cesare Maldini: ' Montolivo je ono što Milan treba!'

Zadnjih nekoliko dana ime Riccarda Montoliva konstantno se povezuje sa Milanom, a mediji u Italiji javljaju kako je samo pitanje dana kada će 'Rossoneri' poslati ponudu za veznjaka Fiorentine i talijanske reprezentacije.

Legendarni nekadašnji trener i kapetan Milana, otac još poznatijeg kapetana; Paola Maldinija - Cesare Maldini tvrdi kako je Montolivo upravo ono što treba Allegrijevoj momčadi nakon odlaska Pirla u Juventus.

''Da se mene pita, ja bih odmah doveo Montoliva. Bivši kapetan Fiorentine bio bi prava zamjena za Pirla.'' - rekao je Cesare za Sky Sport 24.

Allegri je nedavno negirao interes za Montoliva koji u Fiorentini igra na poziciji defanzivnog veznog, na kojoj u Milanu igra Marc van Bommel. No, prije nekoliko dana Allegri je izjavio kako Montolivo može odigrati i na poziciji lijevog veznog.

''Prošle je polusezone na poziciji defanzivnog veznog igrao van Bommel, koji je već iskusan i odličan igrač. No, možda bi bilo dobro da mu klub nađe zamjenu, kako bi pomladio vezni red.
Ne znam jesu li iz Milana poslali ponudu ali Montolivo je odbio produžiti ugovor s Fiorentinom, te mu je oduzeta kapetanska traka.'' - zaključio je stariji Maldini.

No comments :