Stranice

Thursday 14 July 2011

Anži želi Gansa !


Ruski Anži spreman je Santosu ponuditi 40 milijuna eura za transfer veznjaka Gansa koji se s cariocama trenutno nalazi na Copa America u Argentini.

Nakon impresivne sezone, koja je kulminirala osvajanjem Copa Libertadores, nogometaši Santosa postali su još traženija roba na svjetskom nogometnom tržištu. Osim Neymara koji se između ostalog nalazi na meti madridskog Reala, i veznjak Ganso će karijeru vjerojatno nastaviti u Europi.

Uz 'nogometne institucije' iz Engleske, Španjolske i Italije, najbolju platežnu moć imaju ruski klubovi. Tako je Anži, u čijim redovima nastupa i proslavljeni brazilski lijevi bek Robert Carlos, spreman ponuditi Santosu 40 milijuna eura za Gansa, iako su prvaci Južne Amerike odredili otkupninu u visini od 50 milijuna eura.

Prema pisanju Lancenet-a Rusi su spremni Brazilcu izbrojati godišnju plaću od 7 milijuna eura, a vjeruju kako bi Roberto Carlos trebao odigrati važnu ulogu u ovom transferu, odnosno uvjeriti svog sunarodnjaka da preseli na obalu Kaspijskog jezera.

Ukoliko Santos pristane na ovu ponudu, nije poznato da li će Ganso pristati na selidbu u Rusiju, jer intenzivan interes za njega pokazuje i Milan koji također ima novac potreban za njegov transfer.

No comments :