Stranice

Wednesday 1 June 2011

Thiago Silva kao zamjena za Puyola?

Barcelona je odlučna u želji da dovede kvalitetnog stopera. Thiago Silva prva je opcija Katalonaca, a spremni su ponuditi Milanu oko 25 milijuna eura.
Talijanski reprezentativni napadač Giuseppe Rossi je na korak od Nou Campa, sada je pažnja usmjerena ka obrani.
Carlesa Puyola muči koljeno te se njegova karijera bliži kraju, Gabriel Milito napušta tim, a Abidal se skorije oporavio od teške bolesti. Dovođenje Thiaga Silve iz Milana moglo bi rješiti probleme u obrani Barceloni.
Busqets i Mascherano mogu igrati na mjestu stopera, ali to im nije primarna pozicija na terenu. Tu su i neki igrači iz mlađih uzrasta, međutim, oni još uvijek ne mogu igrati na vrhunskom nivou.
Čelnicima Barcelone Thiago Silva je prvi na listi želja što se tiče obrane, iako je za Brazilca i vječni rival, Real Madrid, pokazao interes. Stoper Milana je potpisao ugovor sa 'Rossonerima' do 2016. godine. Barcelona je spremna da pregovore otvori sa 25  milijuna eura, ali je malo vjerovatno da će Milan uopće pristati na pregovore.

1 comment :

Anonymous said...

barceloni treba odlican obrambeni igrac, jer nemaju neku obranu, ali oni dugo drze loptu u svojim nogama pa se to ne osjeti, ali silva sigurno nece otici u barcu