Stranice

Friday 17 June 2011

Merkel u Genou, El Shaarawy na San Siro?

Talijanski napadač egipatskih korijena Stephan El Shaarawy, mogao bi  prijeći u Milan. Ipak, u Genoi ne žele potvrditi da je transfer završen. Milan je ušao u pregovore sa Genovom oko mladog napadača El Shaarawyja. Iako izvješća u Italiji govore da je transfer gotova priča, sportski direktor Genove Stefano Capozucca ne želi staviti 'točku na i.'  


"Činjenica da nam se Milan obratio s razgovorom o njemu, no to ne znači da je već igrač Milana. Odlučili smo u sljedećih 48 sati donijeti odluku. Procijenit ćemo što je najbolje za nas i igrača. Naravno, najvažnije je da to bude njegova želja" - rekao je Capozucca.

"Ne poduzimamo određene odluke, ali sve ono što čitate su, bar za sada, nagađanja" - dodao je on.

Inače, Milan je Genovi za mladog napadača ponudio 6.5 milijuna eura i mladog Alexandra Merkela. El Shaarawy je "minute slave" doživio ove sezone, kada je svojim golovima Padovi osigurao plasman u Seriju A. U Padovi je igrao na posudbi. Potpredsjednik Milana; Adriano Galliani jučer je najavio kako će danas održati sastanak sa čelnicima Genoe, te ako nešto ne krene po zlu, trebao bi biti postignut dogovor oko mladog El Shaarawaya.

2 comments :

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Admin said...
This comment has been removed by the author.