Stranice

Sunday 26 June 2011

Leonardo gađa na visoko !


Leonardo Araujo, 42-godišnji donedavni trener nogometaša milanskog Intera, uskoro će i službeno postati sportski direktor uglednog francuskog ligaša, Paris St. Germaina.

U četvrtak bi se trebalo dogoditi predstavljanje javnosti Leonarda koji će, pak, u potpunosti kontrolirati cjelokupnu sportsku politiku kluba.

Poznato je da su bogati katarski vlasnici "ušli" u klub, te PSG ima velike naume tokom prijelaznog roka. Već duže vrijeme Lyon kupi glavninu slave u francuskom Le Championnatu. Nakon njihovih sedam godina vladavine prvak je prije dvije sezone postao Marseille, prošle je sezone najbolji bio Lille, a sada se PSG na velika vrata želi vratiti u sam vrh.

U tom pogledu su francuski mediji otkrili i na kojim pojačanjima već radi Leonardo. Brazilac želi u PSG dovesti sunarodnjaka Kaku iz Reala, pa Argentinca Pastorea iz Palerma, te Talijana Borriella iz Rome. Za ovog posljednjeg se pisalo da je potpisao ugovor s Romom, nakon što se tamo vratio s posudbe iz Milana, no takvo što ipak nije istina. Roma nema ništa protiv prodaje Borriella.

1 comment :

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.