Stranice

Tuesday 21 June 2011

Ambrosini: 'Možemo protiv svih, osim Barcelone!'

Kapetan Milana, Massimo Ambrosini, uvjeren je kako će njegova momčad i iduće sezone osvojiti naslov najbolje momčadi Serie A, a kada je u pitanju europska utrka bez Milan se bez problema može nadmetati s bilo kojim protivnikom osim s Barcelonom...
Ovogodišnji osvajači Scudetta nakon sedam su godina prekinuli prvenstvenu sušu, no ostali su razočarani akcijama u Ligi prvaka. Ususret novoj sezoni kapetan milanskog sastava, Massimo Ambrosini, otkrio je svoja očekivanja.
"Tko god osvoji Scudetto najveći je favorit u idućoj sezoni. Još je rano za bilo kakve najave i prognoze, ali neke stvari nema razloga kriti. Dužnost nam je ići po novi naslov prvaka."
Kada je u pitanju Liga prvaka optimizam je također velik, ali jedna momčad nalazi se u prednosti pred svima ostalima.
"Mislim da se u ovom trenutku, kada su u pitanju europska natjecanja, Milan može nadmetati s bilo kim osim s Barcelonom. Katalonska je momčad tri nivoa iznad svih ostalih. Ipak, to ne znači da osvajanje Lige prvaka ne smijemo staviti za jedna od ciljeva. I ona je natjecanje poput ostalih i sve je moguće."
Trener Massimiliano Allegri u potrazi je za zamjenom za 32-godišnjeg Pirla koji će od iduće sezone nositi dres Juventusa. "Svakako nam treba netko tko će popuniti njegovu poziciju iako će se teško naći zamjena jednakih karakteristika. Njegov odlazak će se osjetiti i na terenu i u svlačionici. Postoje igrači koji momčad mogu pretvoriti od dobre u sjajnu, a Andrea je jedan od njih. Jedinstven je."

No comments :