Stranice

Saturday 14 May 2011

Van Bommel se nada ostanku u Milanu

U Milanu se i dalje slavi osamnaesti "scudetto" u povijesti njihovih nogometaša. Osigurali su ga dva kola prije kraja sezone i time ujedno prekinuli niz nepobjedivosti gradskog rivala Intera... 

U drugom dijelu sezone Milanu je na tom putu pomogao i iskusni 34-godišnji nizozemski nogometaš Mark van Bommel, koji je tijekom siječnja došao na San Siro iz Bayerna. Prilikom dolaska je potpisao tek šestomjesečni ugovor, a sada se, pak, nada da će karijeru zaključiti u ovom talijanskom klubu. To bi trebalo isto tako značiti da će postojeći ugovor "podebljati" s još nekoliko sezona.

- Ja sam spreman na to, apsolutno želim ostati ovdje jer je ovo momčad šampiona. Nisam mogao zamisliti da će atmosfera biti tako dobra u Milanu, a baš taj duh zajedništva je razlog zašto smo otišli tako daleko - rekao je Van Bommel i dodao:

- Sve je na klubu. Ako mi ponude novi ugovor iste sekunde ću ga potpisati. Takvom se scenariju i nadam - dodao je igrač koji je u karijeri nosio dres Fortune Sittard, PSV Eindhovena, Barcelone, Bayerna i sada Milana. 

No comments :