Stranice

Monday 9 May 2011

Ništa od Gansa ove sezone?

Razigravač Santosa Paulo Henrique Ganso neće se u ljetnom prijelaznom roku preseliti u svlačionicu Milanovih nogometaša, potvrdila su oba kluba... 

Već dulje vrijeme spominje se mogućnost ovog transfera, Milan je već najavio proces pomlađivanja momčadi i označio Gansa kao jednog od igrača kojeg bi voljeli dovesti. U klub sa San Sira 21-godišnjaka su već javno pozvali i njegovi sunarodnjaci Robinho i Alexandre Pato, no čini se, u ovome trenutku to se neće dogoditi.

- Ponovit ću ono što već mjesecima govorimo. Od talijanskog kluba nismo zaprimili službenu ponudu za Gansa, a i da jesmo o njoj uopće ne bismo razmišljali. On je naš vođa na terenu i nije na prodaju - tvrdi Pedro Luis Nunes Conceicao, sportski direktor Santosa.

Milanov direktor zaslužan za mnoge transfere Ariedo Braida potvrdio je riječi pristigle iz Brazila:

- U ovome trenutku o njegovom transferu možemo samo maštati. Jednoga će dana doći u Milan, no naš igrač neće biti sljedeće sezone.

Inače, Ganso je ugovorno za Santos vezan do ljeta 2015. Prema klauzuli u dogovorenoj suradnji klub može napustiti prije vremena samo u slučaju bankovnih jamstava u visini od 50 milijuna eura. 

No comments :