Stranice

Sunday 8 May 2011

Montella: 'Milan je zaslužio naslov!'

Milan je u subotu sačuvao 0:0 na Olimpicu u Rimu i tako teoretski osigurao Scudetto, kojeg su posljednji put osvojili još 2004. godine.
Romin trener Vincenzo Montella žali za propuštenim protiv Milana, no priznaje kako su Rossoneri zaslužili osvojiti naslov talijanskog prvaka.

"Od samog početka nastojali smo igrati kvalitetnu utakmicu. Prepustili smo Milanu posjed lopte i bazirali smo se više na kontre. No, onda smo i mi preuzeli kontrolu i prava je šteta što nismo nagrađeni za svoju dobru igru, posebno u prvom poluvremenu", kazao je Montella, dodavši:
"Milan ima kvalitetne igrače, pokazao je i u ovoj utakmici da je zaslužio Scudetto". Roma bi pobjedom bila na dobrom putu da stigne do četvrte pozicije i Lige prvaka, no sada će to biti malo teže. Do kraja su ostala još dva kola.

"Očito da naši sljedeći protivnici nisu kvalitetni poput Milana. No, očekujem da moji momci i te utakmice odigraju baš kao i protiv Milana. To je ono što moramo napraviti da bi došli do najboljeg rezultata", dodao je Montella.
Roma sljedećeg vikenda gostuje Cataniji, no najprije će pokušati nadoknaditi zaostatak jednog gola protiv Intera u polufinalu Italijanskog kupa.

No comments :