Stranice

Monday 9 May 2011

Leonardo: 'Milan je zaslužio Scudetto!'


Interovu dominaciju u Seriji A ove godine prekinuo je Milan, koji je osvojio Scudetto prvi put nakon 2004. godine. Leonardo je prošlog ljeta napustio kormilo Rossonera nakon 13 godina obavljanja raznoraznih dužnosti na San Siru. Brazilski stručnjak preuzeo je Inter od španjolskog trenera Rafaela Beniteza, napravio dobre rezultate sa Nerazzurrima, no nedovoljno da Inter osvoji 19. Scudetto.

"Pokušavam slijediti svoj put. Ostaje tuga što nismo uspjeli stići Milan, iako smo im bili jako blizu u pojedinim momentima. No, Milan je zaslužio Scudetto. Riječ je o kvalitetnoj momčadi i ja nemam nikakav problem kada se osvrnem na svoju prošlost", kazao je Leonardo, dodavši:

"Jesam li poslao poruku Milanovom potpredsjedniku Adrianu Gallianiju? To je između nas. Što je privatno, ostaje privatno".

Interov veznjak Esteban Cambiasso, pak, ne vjeruje da će Milan dugo ostati na vrhu talijanskog nogometa.

"Ne smijemo napraviti dramu od toga što je Milan osvojio naslov. Naravno, sa žaljenjem moramo predati Scudetto i nije lijepo izgubiti ga. No, mi već radimo na tome da se vratimo pobjedama. Već smo osvojili dva naslova u ovoj sezoni (Talijanski Superkup i FIFA klupsko Svjetsko prvenstvo). Osigurali smo Ligu prvaka sljedeće sezone, a sada moramo razmišljati o Kupu", kazao je Cambiasso.

No comments :