Stranice

Monday, 16 May 2011

Galliani: Ništa od Kake i Essiena, sumnjam i u dolazak Balotellija

 Nažalost, Kaka se neće vratiti u Milan. Razlozi su financijske prirode - priznao je potpredsjednik "rossonera" Adriano Galliani poraz u pokušaju vraćanja brazilskog nogometaša koji je s aktualnim talijanskim prvacima proglašen i najboljim na svijetu... 

Dogodilo se to 2007. godine nakon sezone u kojoj je Brazilac, danas član madridskog Reala, igrački blistao. Aktualni status napadački orijentiranog veznjaka u Realovim redovima nije bajan, no, velike zasluge za to snose ozljede koje su usporile njegov igrački razvoj nakon transfera ostvarenog u ljeto 2009. godine. Situaciju su pokušali iskoristiti u Milanu, međutim, kako stvari trenutačno stoje, od posla neće biti ništa. 

Osvrnuo se Galliani i na ostatak igračke križaljke: 

- Roma će najvjerojatnije kupiti Marca Borriella, a u glasinama o mogućim kupnjama Cristiana Ronalda i Michaela Essiena nema nikakve istine. Stiže li Mario Balotelli? Sumnjam. 
Clarence Seedorf, Andrea Pirlo, Alessandro Nesta, Pippo Inzaghi i kapetan Massimo Ambrosini, Milanovi su igrači kojima ugovor ističe sljedećeg mjeseca. 
- Od utorka kreću pregovori s njima. Što se Kevin-Princea Boatenga tiče, nadam se da ćemo ga uspjeti otkupiti od Genoe. 

No comments :