Stranice

Thursday 26 May 2011

Cassano ostaje, Gattuso upitan, Legrottaglie odlazi!


Potpredsjednik nogometnog kluba Milan, Adriano Galliani, nastavlja s "maratonom" razgovora i obnavljanja odnosno neobnavljanja ugovora s igračima starijim od 30 godina... 

- Ugovor Antonija Cassana bit će ispoštovan do 2014. godine kako smo se i dogovorili na obostrano zadovoljstvo - rekao je nogometašev glasnogovornik. 

Naglasio je da nema potrebe trenutno produžavati ugovor, jer su obje strane zadovoljne postojećim. 

No, što se njegovog suigrača Nicole Legrottaglieja (34) tiče, za njega je epizoda u Milanu završena. Talijan je odigrao samo 33 minute od svog dolaska u siječnju iz Juventusa i čelnici Milana odlučili su da više ne trebaju njegove usluge. Nagađa se da bi novi prvoligaš Siena mogao biti idealna destinacija za tog veterana. 



Gattuso možda odlazi u Rusiju?
- Moram uzeti u obzir ponudu iz Rusije. Umirovit ću se za dvije godine, a u pitanju je velik novac - iskreno je o planovima i mogućem transferu u Anži iz Mahačkale progovorio Milanov 33-godišnji veznjak Gennaro Gattuso... 

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Milanov je igrač od 1999. godine, a ugovorno vezan za klub i za sljedeću sezonu. Ponuda za njega ima nekoliko, a prilično su glasna naklapanja o mogućem transferu u ruski klub koji je u svoje redove već ranije doveo Roberta Carlosa. 

Otkad je klub u siječnju kupio tajkun Sulejman Kerimov, u klub iz Mahačkale su stigli Jucilei i Diego Tardelli, obojica povremeni brazilski reprezentativci, ali i Marokanac Moubarak Boussoufa. 

- Problema s motivacijom nemam. Postoji vrlo unosna ponuda iz Rusije i na meni je da odlučim što ću s njom - dodao je Gattuso. 

Ranije je pisano da bi Gattuso u Anži trebao stići za plaću od deset milijuna eura po sezoni. 

No comments :