Stranice

Tuesday 24 May 2011

Boateng, Strasser i Paloschi 100 % u vlasništvu Milana!

'Rossoneri' su otkupili i druge polovice ugovora od navedenih igrača: Boateng, Zigoni, Oduamadi, Amelia, Strasser i Paloschi. 
'Za okruglim stolom' sastali su se potpredsjednik Milana; Adriano Galliani i predsjednik Genoe, Enrico Preziosi, predsjednik Genoe nakon sastanka dao je nekoliko izjava nakon sastanka. Preziosi je izjavio kako je Milan otkupio drugu polovicu Boatengova ugovora za 7 milijuna eura. Ganac, koji je bio vrlo važan u Milanovoj borbi za naslov prvaka Italije, upravo zbog toga ostaje u svlačionici 'Rossonera.'


Marco Amelia, Rodney Strasser, Nnamdi Oduamadi, Gianmarco Zigoni i Alberto Paloschi potpisali su punu suradnju sa Milanom, dok je Giacomo Beretta sada u 50/50 % vlasništvu između Genoe i Milana. 


Grčki reprezentativac, Sokratis; vraćen je u Genou, pošto nije pokazao dovoljno da zasluži ostanak u ekipi 'Rossonera.' Također, put Genoe otišao je i mladi napadač Beretta koji je ove sezone igrao odlično za Primavera momčad Milana. Još nema službene potvrde o ovim 'transferima' pošto službeno, prijelazni rok još nije počeo.

2 comments :

Anonymous said...

ovo su odlicne vijesti samo sto ja ne bi kupio odua i strassera

Admin said...

odu i strasser su naši igrači s kojima je obnovljen ugovor nema nikakve 'kupnje' koji si mi ti faktor da odlučuješ kog bi ti doveo, brijem da nikad nisi ni vidio kak da igraju, tako da psst.