Stranice

Tuesday 31 May 2011

Allegri: 'Nema nedodirljivih!'


Trener AC Milana Massimiliano Allegri odaslao je upozorenje dvojici svojih nogometaša da u novoj sezoni ne očekuju povlastice...

Riječ je o Antoniju Cassanu i Alexandreu Patu. 
Cassano je u siječnju prešao iz Sampdorije u Milan, a iako je član udarne jedanaestorke u talijanskoj reprezentaciji, u dresu "Rossonera" rijetko je započinjao susrete.

- Zabio je četiri gola i asistirao osam puta nakon dva mjeseca neaktivnosti, pa sam vrlo zadovoljan s njim. Ne umanjujući vrijednost Sampdorije u kojoj je Antonio bio zvijezda uz Pazzinija, ovdje u Milanu mi imamo puno zvijezda i jaka je konkurencija, pa postiji šansa da neće igrati – rekao je Allegri, kod kojeg status "nedodirljivog" ima tek Zlatan Ibrahimović, dok su se kao njegovi partneri u vrhu obično izmjenjivali Alexandre Pato i Robinho.

- Pato je ove sezone zaista napravio puno (14 golova i 4 asistencije u Seriji A, op.a.), ali onako kako je odigrao protiv Fiorentine (gol i asistencija, op.a.) mora odigrati barem 30 puta u sezoni. Ne treba se mijenjati jer mu je tek 21 godina, ali mora igrati konstantnije. Nevjerojatno je kvalitetan, a sposoban je još puno napredovati - zaključio je Milanov strateg.

No comments :