Stranice

Thursday 7 April 2011

U Milanu uzrujani zbog Prandellijeva 'podržavanja' Napolija.

Izjava od utorka talijanskog nogometnog izbornika Cesarea Prandellija uzburkala je talijanski nogomet. Prandelli je, naime, izjavio kako bi najviše volio da Napoli bude novi prvak Serije A... 

"Podupirem Napoli zbog više razloga. Nekada sam bio trener Fiorentine i Napoli je po mnogome sličan. Volim ih zbog navijača, ali i kompletne organizacije kluba. Volio bih da Napoli bude prvak".

Tako je rekao Prandelli, makar se 24 sata kasnije donekle ispravio:

- Ne podržavam niti jedan klub, ali bih zbog organizacije kluba volio da Napoli bude najbolji. Mislim da je to najbolje za talijanski nogomet.

Te izjave su prvenstveno uzrujale čelnike Milana, kluba koji je i dalje vodeći na ljestvici, te ima tri boda više od Napolija. Naime, slična se svađa dogodila prošle sezone kada je tadašnji izbornik Italije Marcello Lippi izjavio da bi volio vidjeti Juventus na tronu. Ta je izjava, tada, silno razljutila Josea Mourinha, trenera Intera.

Sada se uvrijeđenim našao Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, koji je u srijedu nazvao u ured Talijanskog nogometnog saveza i opomenuo ih da se izbornik ne smije "staviti na bilo koju od klupskih strana". 

No comments :