Stranice

Sunday 17 April 2011

Robinho: Napravili smo veliki korak prema naslovu!

Nakon subote i odrađenih svojih utakmica 33. kola talijanske Serije A bodovna razlika između nogometaša Milana i Intera se popela na osam, pa se može govoriti da je Inter posustao u lovu na gradskog rivala... 

Uvjetovali su to pobjeda Milana od 3-0 protiv Sampdorije, ali i poraz Intera kod Parme 2-0. Sada je Milanu kao jedina prava prijetnja ostao Napoli koji ima šest bodova manje, ali i utakmicu 33. kola za odraditi tijekom nedjelje. Domaćini su Udineseu.

Za Milan su pogotke u subotu postigli Seedorf, Cassano iz penala i Robinho, a ovom potonjem je to bio jedanaesti ove sezone u prvenstvu. I Brazilac je istaknuo da je Milan nakon 33. kola još jedan korak bliže velikom uspjehu.

- Ovu subotu možemo nazvati danom kada smo napravili krupni korak prema "Scudettu". Inter je izgubio i sve manje vjerujem da nas mogu dostići. Točnije, nitko nas ne može stići ako budemo igrali kao dosad. Imamo prednost, znamo kako je treba čuvati i to ćemo napraviti - rekao je Robinho i dodao:

- U subotu je Cassano zabio gol i posvetio ga rođenju djeteta. Svi smo sretni zbog njega, a s obzirom da i ja čekam prinovu vjerujem kako ću i sam uskoro posvetiti vlastiti pogodak u istom smjeru.

No comments :