Stranice

Saturday 2 April 2011

Odluka na San Siru!

Ovoga vikenda na rasporedu je 31. kolo Serie A, a baš bi ono moglo biti odlučujuće u borbi za naslov prvaka, igra se Derby della Madonnina, majka svih utakmica! A ove godine sraz Milana i Intera možda će dati odgovor tko će biti prvak. Subota navečer, tko može gledati neka ne propusti. 


Brescia igra kod kuće, a pogonsko joj je gorivo želja za golim prvoligaškim životom, borba za ostanak. Moćan motiv, ali prethodnih 30 kola pokazalo je kako je Bologna znatno kvalitetnija i učinkovitija momčad. Bologna u gostima češće pobjeđuje ili remizira nego što gubi, a Brescia doma pobjeđuje u tek 30-ak posto slučajeva. 


Europski je vikend pun derbija, vrhunskih utakmica i nogometnih poslastica, ali sve one zajedno neće izazvati ni 1% zanimanja kao: Derby della Madonnina. Milanski derbi, Milan vs. Inter... Majka svih utakmica! Nerazzurri osnaženi briljantnim trijumfom u Münchenu love bodovnu prednost Milana koji je ispao iz Lige prvaka, ima 'kompleks Inter’, a nema kažnjenog Ibrahimovića. U 175 međusobnih Serie A obračuna, Inter ima više pobjeda (64:59) i bolju gol-razliku (255:236). Milan je domaćin, Inter je favorit. Inter ima bolje igrače, Milan ima više bodova. U subotu navečer cijeli će svijet stati da bi gledao Inter i Milan. Igrat će se spektakularna utakmica, vjerojatno s puno golova te u konačnici s – eh, kada bismo znali i ishod to ne bi bilo to. 

No comments :