Stranice

Wednesday 20 April 2011

Naletilić: ''Dolazak Ronalda nije nemoguć!''


Mnoge velikane čeka remont. Ovog će ljeta biti jako puno velikih transfera, bit će vrlo zanimljivo, rekao je Marko Naletilić. 

Najpoznatiji hrvatski menadžer odlično poznaje situaciju u mnogim velikim europskim klubovima, poput Intera, Juventusa, Chelseaja.
- Inter će na ljeto sigurno prodati Maicona, a blizu odlaska je i Wesley Sneijder. Oni su već počeli tražiti zamjenu za nizozemskog veznjaka, to bi mogao biti Francuz Nasri. Blizu je dolaska i Carlos Tevez. Juventus će drugu sezonu zaredom ostati bez Lige prvaka. Planira dovesti tri pojačanja svjetske klase. 
Roma je dobila novog vlasnika, američkog tajkuna Thomasa DiBenedetta.
- On je već najavio veliku kupnju. U Rim bi moglo doći pet-šest odličnih igrača. Samo je pitanje hoće li DiBenedetto moći biti brži od Berlusconija, Abramoviča i Morattija kad je riječ o najvećim zvijezdama - kaže Naletilić. 
Chelsea će ove sezone ostati bez trofeja, najavljeni su odlasci Drogbe, Maloude i Anelke.
- Abramovič možda sprema i najveću kupnju jer bi mnogo igrača trebalo otići. Lukaku iz Anderlechta mogao bi biti Drogbin nasljednik, a Rus će morati tražiti i trenera. Ancelotti će teško ostati nakon ovog podbačaja.
Berlusconi je nedavno najavio kupnju Cristiana Ronalda. Kako se čini, to nije nemoguće.
- Ako Real ne osvoji Ligu prvaka, Mourinho bi se mogao vratiti u Inter. Bez njega na klupi Ronaldo ne bi imao isti motiv. Milan je već prvak i iduće sezone želi europski naslov. Berlusconi neće štedjeti, spreman je dovesti Ronalda. Taj bi transfer mogao obilježiti ljeto - kazao je naš najpoznatiji menadžer.

No comments :