Stranice

Monday 4 April 2011

Milanu kazna od 20 tisuća eura!

Trenutno vodeći klub talijanskog nogometnog prvenstva, AC Milan, kažnjen je s 20 tisuća eura zbog incidenata vlastitih navijača u subotnjem derbiju 31. kola Serije A protiv Intera (3:0 pobjeda Milana).

Kazna Disciplinskog povjerenstva Serie A je izrečena zbog „nesportskog i uvredljivog ponašanja“ dijela Milanovih navijača koji su laserima ciljali oči Interovog trenera Leonarda i nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera, kao i razvijanja nekolicine transparaneta s uvredljivim porukama namijenjenim brazilskom treneru „nerazzurra“, a bivšem strategu „rossonera“.

Disciplinsko povjerenstvo također je potvrdilo da će urugvajski napadač Napolija i najbolji strijelac Serie A Edinson Cavani (25 golova) propustiti utakmicu protiv Bologne slsjedeće nedjelje u sklopu 32. kola zbog akumuliranih žutih kartona. Pravo nastupa u sljedećem kolu za Milan, odnosno Inter neće imati niti Antonio Cassano i Cristian Chivu. Obojica su isključeni u milanskom derbiju, a Chivu je zaslužio izravan crveni karton zbog prekršaja nad Alexandreom Patom. Inter sljedeće subote dočekuje Chievo, dok Milan gostuje kod Fiorentine.

No comments :