Stranice

Monday 28 March 2011

Milan u potrazi za veznjakom !


Već odavno se zna da će Milan dovesti nekog veznjaka ovog ljeta samo je pitanje koji će to biti. Danas se je već pojavila takozvana "lista" igrača koji bi mogli doći u Milan.

Lista je sačinjena od: Lazzarija, Polija, Montoliva i Nainggolana.Nije tajna da će mnogo vezni igrači napustiti Milan na ljeto jer im ističu ugovori a Milan je odlučio da ne produžuje sa "veteranima".Igrači koji će vjerovatno napustiti Milan su Pirlo,Ambrosini i Seedorf.

Andrea Lazzari (26) je u zimu bio nadomak prelaska u Milan,poznato je da je on miljenik Allegrija i postoje šanse da promjeni sredinu na ljeto i pređe u Milan.

Lazzarijev saigrač Radja Nainggolan (22) je također u planovima Allegrija i Galliania.Nainggolan je imao odličnu sezonu i već je bio na meti Intera i Juventusa.

Riccardo Montolivo je već zamjenio Pirla u reprezentaciji a isto bi mogao uraditi i u Milanu.Ovog sjajnog Fiorentininog veznjaka žele mnogi klubovi ali njegova je budućnost i dalje upitna.

Andrea Poli (21) veznjak Sampdorije je bio u kontaktu sa Milanom i na zimu i čak se je pojavila vijest da je potpisao za Milan ali od toga nije bilo ništa.Milan bi želio dovesti ovog mladog talentiranog veznjaka kao dugoročnu zamjenu za Pirla.

No comments :